Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kedves győriek, egyes városrés...

Kedves győriek, egyes városrészekről információt nyújtanátok? Úgy néz ki oda kell költöznünk, egyenlőre albérletet keresek.

Figyelt kérdés

2 pici gyerekünk van, 2 éves és 2 hónapos.Az alföldön lakunk,szóval jó messze Győrtől, életemben kétszer jártam ott és most fogalmam sincs melyik környék normális, rendezett és hova nem jó költözni? Albérleti hirdetésekből melyik az amelyiket meg se nézzem, mert gázos a környék?

Itt a városunkban már nyilván tudom,hogy melyik környék, lakótelep az ahol pl.nincs panelfelújítás, nem is lesz és nagyon lepattant az egész, de egy tök ismeretlen városban nem tudom hol érdemes nézelődni egyáltalán.

2010. jan. 12. 10:36
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
József attila lakótelep is elég gázos. A legfontosabb újváros soha, sziget a peremkerületeivel semmi baj. Radnóti utca rossz? Ott épülnek sorba az új társasházak és magyar emberek lakják. Beljebb tényleg gázosabb. Marcal, Adyváros so-so. Marcalvárosba éltem 17 évet (gyermekkoromat). SOk a bandázás ha benne vagy akkor nincs para de amúgy nem bánom hogy elköltöztünk:D. Nem volt senkivel se bajom de haverok többsége se volt ott a tisztességes állampolgár mintaképe. Nem hiába lett ott rendőrségi ügyelet, meg marcal police. Nádorváros, szabadhegy jó hely csak ne érintkezzen egyik városrésszel se:D Jancsifalu=családiházak, Révfalu szintén, gyárváros nem ajánlott:D
2010. jan. 12. 14:13
 22/22 anonim ***** válasza:
én is marcalvárosi vagyok és nekem soha semmi bajom nem volt vele. soha semmi nem történt, pedig gyerekként is ott laktam és mászkáltam egyedül. inkább sok család lakik ott. én tihanyira, józsef attilára nem költöznék, mert van ugyan, ami nem az útra néz, de a környezet parkolókból áll. talán a most felújított 4emeletes részen nem. szerintem kisgyerekkel nem ideális. marcalvárosban pl van szép új, kerítéssel elzárt játszótér a gyerekeknek, nagy hely biciklizni, valahogy zöldebb, barátságosabb. de szabadhegy is jó hely.
2010. jan. 12. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!