Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kedves győriek, egyes városrés...

Kedves győriek, egyes városrészekről információt nyújtanátok? Úgy néz ki oda kell költöznünk, egyenlőre albérletet keresek.

Figyelt kérdés

2 pici gyerekünk van, 2 éves és 2 hónapos.Az alföldön lakunk,szóval jó messze Győrtől, életemben kétszer jártam ott és most fogalmam sincs melyik környék normális, rendezett és hova nem jó költözni? Albérleti hirdetésekből melyik az amelyiket meg se nézzem, mert gázos a környék?

Itt a városunkban már nyilván tudom,hogy melyik környék, lakótelep az ahol pl.nincs panelfelújítás, nem is lesz és nagyon lepattant az egész, de egy tök ismeretlen városban nem tudom hol érdemes nézelődni egyáltalán.

2010. jan. 12. 10:36
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Újvárost és Szigetet nem ajánlom, ott elég kétes alakok mozognak. Adyvárosban nagyon sok panel lakás van (a Bán Aladár utcát leszámítva viszonylag normális), Nádorváros, Szabadhegy teljesen jó (sok panel, néhány tégla építésű, ill. családi ház). Belváros szép, de nagyon drága. Révfalu inkább társasházas, családi házas, ahogy Bácsa is, de ezek már elég távol esnek mindentől. Én Nádorvárosban lakom, nagyon szeretem.

Ja, ott van még Marcalváros, ott szinte csak panelok vannak, egymás hegyén-hátán.

Ha még van kérdésed, írj nyugodtan, szívesen segítek.

2010. jan. 12. 11:51
 2/22 anonim válasza:
100%
Csatlakozom az elöttem szólóhoz. Szabadhegy jó választás lehet, Erfurt utca környéke kivétel , Marcalvárosba a gyerekból hamar panelpatkány lehet,Nádorvárosban lehet jó helyeket találni, Bácsa családiházas környék néhány társasház van csak. Én szabadhegyi vagyok és nem költöznék el innen.Ha van konkrét elképzelésetek ird meg a címet priváton szivesen utána nézek ne kelljen azért két gyerekkel ennyit utaznotok.
2010. jan. 12. 12:04
 3/22 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm!

Már ez is jó,hogy tudom mi az amit ne is nézzek. A panelos részek közül inkább melyiket javaslod? úgy értem pl.ahol van panel program, felújítások, esetleg "csak" négy emeletes blokkok?

Most ilyenben lakunk és sokkal emberléptékűbbnek tartom mint a 10 emeletest.

Nem tudod véletlen arrafelé mennyi a fűtés így téli időszakban panelban? (bár már a téli időszak minket valószínűleg pont nem érint.)

2010. jan. 12. 12:07
 4/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm neked is!

Nincs még konkrét címem, most gyűjtögetem őket, azért is tettem fel ezt a kérdést mert a legtöbb hirdetésben csak a városrész van meghatározva, nem az utca! Úgy fogjuk majd megnézni, hogy egy napra többet próbálunk tenni, és aznapra eljövünk. Bár nagyon húzós lesz a két gyerkőccel, de a férjem meg nem biztos hogy "látja" azt amit női szemmel én szeretnék látni:)

2010. jan. 12. 12:09
 5/22 anonim ***** válasza:

Nádorvárosban és Szabadhegyen több a négyemeletes, vagyis leginkább azok vannak, nagyon kevés kivétellel. A fűtés nem olcsó, én tavaly februárban (most a legszélsőségesebb dolgot mondom) 20.000 Ft-ot fizettem 35 m2-re.

Nekem is nyugodtan írj privátban, ha kérdésed van.

Első vagyok/voltam. :)

2010. jan. 12. 12:10
 6/22 A kérdező kommentje:
Egyébként az lenne a fontos hogy (akár egy panelos részben is) legyen többféle bolt, játszótér esetleg óvoda, gyógyszertár, orvos. Mivel a férjem rengeteget melózik, így napközben nagyrészt nekem kell mindent intézkednem. Jogsim meg kocsim sajnos nincs.
2010. jan. 12. 12:11
 7/22 A kérdező kommentje:
Mi itt felénk 25 ezret fizetünk szinte minden téli hónapban az 55 nm-re... (mondjuk most nyáron már kaptunk vissza a panelprojekt miatt mivel nem kellett annyi hőmennyiség a szigetelés és a lecsavarható radiátorok miatt).
2010. jan. 12. 12:12
 8/22 anonim ***** válasza:
Adyvárosban, Nádorvárosban és Szabadhegyen elég sok az iskola, bolt, orvos, óvoda, gyógyszertár. A belváros legközelebb Nádorvároshoz van, én gyalog is be szoktam menni, nem olyan nagy távolság.
2010. jan. 12. 12:16
 9/22 A kérdező kommentje:

Jereváni utca 38 ?

Ill. a józsef a lakótelep az milyen városrésznek minősül?

2010. jan. 12. 12:30
 10/22 A kérdező kommentje:
Radnóti utca, Tihanyi Árpád?
2010. jan. 12. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!