Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kedves győriek, egyes városrés...

Kedves győriek, egyes városrészekről információt nyújtanátok? Úgy néz ki oda kell költöznünk, egyenlőre albérletet keresek.

Figyelt kérdés

2 pici gyerekünk van, 2 éves és 2 hónapos.Az alföldön lakunk,szóval jó messze Győrtől, életemben kétszer jártam ott és most fogalmam sincs melyik környék normális, rendezett és hova nem jó költözni? Albérleti hirdetésekből melyik az amelyiket meg se nézzem, mert gázos a környék?

Itt a városunkban már nyilván tudom,hogy melyik környék, lakótelep az ahol pl.nincs panelfelújítás, nem is lesz és nagyon lepattant az egész, de egy tök ismeretlen városban nem tudom hol érdemes nézelődni egyáltalán.

2010. jan. 12. 10:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Jereváni utca az Szabadhegy, ahogy a József Attila lakótelep is az a környék.

Radnóti utca Sziget, tehát azt semmiképp sem ajánlom, Tihanyi Árpád út pedig Ady-, illetve Nádorváros, Győr egyik legforgalmasabb utcája. Ott is laktam, nem volt rossz!

2010. jan. 12. 13:02
 12/22 anonim ***** válasza:
a Radnóti gázos, tihanyi jó, az a központohoz esik közel de miért nem nézel győrújbaráton vagy Csanakon helyet , igazi jó levegő, és úgyis kocsiba ülsz ha mész valahová, mi ide jöttünk szintén messziről és el merjük engedni a gyerekeket az utcán és mégis győr is, de nem zsufi, szóval szerintem a legjobb.
2010. jan. 12. 13:04
 13/22 A kérdező kommentje:

tyű a legforgalmasabb utca?? na akkor az nem biztos hogy igy kicsi gyerekekkel jó ötlet :)

Köszönöm tényleg mindenkinek!

Ha tudok pontosabbat akkor írnék privát üzenetet azoknak akik felajánlották, ha nem baj!!!

2010. jan. 12. 13:05
 14/22 anonim ***** válasza:
hidd el imádni fogod győrt. én most pesten lakok iskola miatt, de nagyon visszavágyok. barátságos, jó környék és vannak lehetőségek, jó iskolák. játszótér, bolt, suli mindenhol van. a tihanyi és a józsef attila út elég forgalmasak, közvetlen az út mellé nem költöznék, br a tihanyin most nagyon sok panelt felújítottak, szépen néznek ki. de a blsőbb területek ott is jók. szabadhegy családiasabb. én marcalárosban is laktam, nagyon szerettem. marcalváros 2 szép, van ovi, bölcsi, iskola, bolt, gyógyszertár és jó a közlekedése, sok a játszótér(plusz egy nagy domb szánkózáshoz, amit mi pluszba imádtunk). marcalváros 1 talán kevésbé jó, kevésbé családias. én ezeket tudom ajánlani.
2010. jan. 12. 13:06
 15/22 anonim ***** válasza:
előző vagyok. marcal 2-n van gyerek és felnőtt orvos is, fogáaszat is. és sok bolt, pékség, ilyenek.
2010. jan. 12. 13:07
 16/22 anonim ***** válasza:
A Tihanyin nagyon sok lakás van, ami nem a főútra néz, ha sikerülne olyat kifognod, szerintem azzal sem járnál rosszul. Persze, írj nyugodtan privát üzenetet, szívesen segítek, ha tudok! Csanak és Győrújbarát eléggé kiesik, és nem is mondanám olcsónak...
2010. jan. 12. 13:11
 17/22 A kérdező kommentje:

Nos az a probléma hogy a férjem nagyon sokat dolgozik igy mindent én intézek, gyalogosan 2 gyerekkel, batár nagy tesó babakocsival, tehát ahonnan messziről kéne bejárni, hiába a kert, meg jó levegő, nem fog menni :(

nekem sajnos nincs jogsim és a férjem jár az autónkkal egésznap.

Nem azt mondom hogy feltétlenül a belváros szívében szeretnék lakni, csak ne is olyan környék legyen ahova csak aludni járnak az emberek haza, mert mindent a városban intéznek.

Tehát pl. ahol mi most lakunk ez egy nagyobb város. Van belvárosa, sétáló utcája meg minden, de ahol mi lakunk ez egy 4 emeletes panelokból és társasházakból álló környék, van lidl, kicsi tesco, spár 2 gyógyszertár közeli orvosi rendelő 3 játszó (2 Eu-s és egy gagyibb :)) 1 általános suli, 2 ovi.

Tehát nincs ugyan bent a belvárosban, de mégis amit mi a kis hétköznapjainkban intézkedünk, azt tömegközlekedés nélkül megoldjuk.

És egyébként a belvárosba is simán bemegyünk babakocsival gyalog 20-25 perc tempós séta, annyi még kell is oda vissza.

Tehát értitek mit szeretnék gondolom :)

2010. jan. 12. 13:11
 18/22 anonim ***** válasza:
Itt Győrben gyakorlatilag minden városrészben van egy Tesco, S-Market, vagy valami. Akárhogy is olvasgatlak, szerintem Nádorváros lenne Nektek a legjobb. (első... válaszoló)
2010. jan. 12. 13:20
 19/22 A kérdező kommentje:

Oké nagyon köszi! Azért is eresztettem ilyen bő lére, hogy el tudjátok képzelni, hogy a helyemben hova költöznétek.

Ha itt a mi városunkban kérdezné valaki, melyik környéket javaslom ilyen helyzetre akkor nekem is lenne egy pár ötletem, meg egy pár hogy hova ABSZOLUT ne költözzön az illető.

Hát remélem jó lesz majd nekünk ott..rokonságunk itt sincs ott sincs szóval ismeretség szempontból tökmindegy hol vagyunk.

2010. jan. 12. 13:32
 20/22 anonim ***** válasza:
Remélem sikerül megtalálnotok a megfelelőt! :)
2010. jan. 12. 13:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!