Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok Japánról?

Mit gondoltok Japánról?

Figyelt kérdés
Szerintetek milyenek az emberek?Mit gondoltok a szokásaikról,ételeikről stb.? Bármilyen témát szívesen olvasok:)

2014. júl. 28. 04:52
 1/5 anonim ***** válasza:
0%

Engem valamiért nagyon taszít a kultúrájuk. Sajnos megmagyarázni nem tudom, de az ételeik, a viselkedésük, a múltjuk, számomra nagyon visszás. Ezzel nem szoktam sikert aratni az emberek körében, mert a legtöbben valamiért rajonganak Japánért.

Bocsi, hogy az első vélemény ilyen negatív :D

2014. júl. 28. 05:26
 2/5 anonim ***** válasza:

Van ami szimpatikus, van ami nem.

- Tetszik a középkori minimalista lakberendezési sítlusuk a földön lévő futon matraccal, ilyen otthont szeretnék majd.

- Tetszik hogy hogyan viszonyulnak a becsület-szégyen fogalmakhoz, mégha gyakorlati jelentőségük nincs is sok.

- Tetszik a teakultúrájuk.

- Szeretem a ,mangát és az animéket.

- Gyönyörű összhangban tud lenni a hagyományos építészet és a kert.

- So-so vagyok a spiritualitásukkal. Tök jó, hogy része a mindennapoknak,, de ezt nem venném át.

2014. júl. 28. 05:51
 3/5 anonim ***** válasza:
23%
Perverz egy nép.
2014. júl. 28. 08:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Mi az hogy perverz?

SZUPER PERVERZ!

2014. aug. 11. 18:56
 5/5 anonim ***** válasza:
Úgyértem a kultúrájuk szexistább mint az amerikaiaké, "cserébe' kevésbé divat a durvaság a kultúrában.
2014. aug. 11. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!