Mit gondoltok az olyan nőkről / lányokról, akik hagyományos strandon meztelen felsőtesttel napoznak? Csak én gondolom úgy, hogy megvannak erre a megfelelő helyek, nudista strandok?
Monokiznek. Ez nem új szokás, semmi bajom nincs vele, most emiatt járjon külön szoliba? vagy legyen mindenkinek kertje?:) nem tud úgy lebarnulni, ha rajta van a fürdőruhája. (én nem tennék ilyet, mert ocsmány vagyok, de akinek nem gáz, tegye)
26L
Én semmit nem gondolok róluk. Nő vagyok, engem nem érdekel ki mijét napoztatja vagy mutogatja.
A monokini nem nudista strandra való, gondolom ezért nem megy oda.
A férfiak meg had nézzék, ha kirakta. Ne foglalkozz velük.
már csak az a kérdés, miért vagyok lepontozva ennyire...fura. csak leírtam, hogy teljesen oké az ilyesmi, de én nem tenném.
á, szóóval a kérdező szerint ez nem oké, és olyan véleményeket várt. anyám borogass.
Engem nem zavar, mivel én is nő vagyok. A férfiaknak meg gondolom tetszik, hogy ingyen kuksolhatnak ciciket. Szóval hol itt a gond?
Egyébként meg egy elhízott férfinak nagyobb melle van, mint egy A kosaras méretű melltartót hordó nőnek, és ők sem takargatják a sajátjukat, szóval akkor a nőknek sem kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!