Mit gondoltok az olyan nőkről / lányokról, akik hagyományos strandon meztelen felsőtesttel napoznak? Csak én gondolom úgy, hogy megvannak erre a megfelelő helyek, nudista strandok?
A gyerekeknek nem természetes a meztelenség? pont egy gyereknek a cici nem természetes?
ez valami nagyon furcsa prüdéria lehet egyébként. nem csak féltékeny vagy a férjed miatt?
Úram Isten! Felháborító. Nem is értem, miért nem tiltják ki őket a strandokról. Felháborító! Fújj!
Gondolom ez a válasz eddig 100 %-ot ért.
Amúgy a gyerekekre hivatkozva sincs ebbe kivetnivaló. Miért ne láthatna egy női mellet a gyerek? Miért?
Máshol nyomatják nekik, mármint minden újság címlapján meztelen felsőtesttel ül a címlaplány, már a rejtvénymagazinokon is a nagymamánál. Oda se mehet a gyerek mert jajj mit lát?
Én sose vettem le a melltartómat, de azért nem rökönyödök meg rajta ha valaki megteszi. Ha bugyi nélkül flangálna az gáz.
Akinek nem tetszik nem néz oda, a gyerekek meg a strandon egyenesen lesz..ják, hogy van-e felső egy nőn vagy nincs. Fogják a vízipisztolyt, és mennek a harcba. A nagyobbak meg a neten láttak már cifrábbakat is.
Tisztelem és elismerem az ilyen nőket, klassz dolognak tartom, hogy mernek úgy viselkedni, ahogy egyébként NORMÁLIS lenne, ha nem lenne annyi normálatlan, beteges ember, akik miatt a közerkölcs ezt negatívnak állítja be számos esetben.
A test természetes dolog, a cici is. A gyerek számára is annak kéne lennie, és nem is foglalkozna vele egyébként sokat, ha nem azt hallaná a vallási fanatikus nagyitól, hogy a cici az ördögtől való, és valami szörnyűség kötődik hozzá.
Sok nyomorék ember elszúrja a közerkölcsöt, a normát, és mikor jön egy egészséges, valóban normális ember, az orra alá dugják, hogy ő a normálatlan, mert csak, mert nekik az beteges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!