Mit gondoltok Japánról, Koreáról és Kínáról?
Na most ez három baromira különböző ország, szóval így egy kérdésben nincs sok értelme.
Persze aki nem ismeri őket annak egy kutya, távol kelet.
- Japán, fejlett, de zárkózott. Tradicionális és modern.
- Korea kissé frusztrált japán által, de ott jobb fejek az emberek, szép nemzeti parkjaik vannak.
- Kína a kapitalista kommunista, de iszonyat különbség van tájegységenként a mentalitásban és viselkedésben. Az se mindegy, hogy város vagy falu.
Mire vagy egyáltalán kíváncsi?
Na várjá má most te Kinára vagy a Kína Köztársaságról kérdezel mert kína meg kínai köztársaság között van különbség és az se mindegy hogy Koreai Népi Demokratikus Köztársaság vagy Koreai Köztársaság
Máskor írj pontosan addig nem tudok segíteni
A japánok nagyon okosak, a kínaiak mindenhol ott vannak, de semmi bajom nincs velük.
Észak-Korea eléggé retardált, xD, Dél-Koreáért viszont brutálisan odavagyok. :D:D
Tévedés, a koreai nők a leggyönyörűbbek :)
Nagyon szeretem Koreát, van pár koreai barátom is. Ősszel pedig ellátogatok két hétre az országba :)
Ősz az jó választás. Nekem is vannak barátaim Koreában és én is egyik ősszel voltam kint 3 hetes körutazáson.
Je-Ju szigetére érdemes (ott is a déli részre) elugorni mert nagyon szép, ősszel pedig nem drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!