Mit gondoltok Totthenam-ről? Ott lakni?
Figyelt kérdés
Szerintetek milyen környék? Nem gettó?2011. okt. 3. 20:42
1/4 anonim válasza:
Nem a legjobb környék, az biztos! Vegyes a lakosság! Amúgy Tottenham az London Haringay kerületének egy része. Maga Haringay egész jó, mert jó a közlekedés és a boltok szempontjából is, sok a kajálda. stb. Tottenham az ennek a kerületnek az északi része, ha nem muszáj, akkor nem költöznék oda. (Én Tottenham-től 20 percre lakom, régebben jártam arra, vannak érdekes arcok.)
2/4 anonim válasza:
Tottenham has a multicultural population, with many ethnic groups inhabiting the area. It contains one of the largest and most significant populations of African-Caribbean people.
Tottenham has the highest unemployment rate in London and the 8th highest in the United Kingdom, and it has some of the highest poverty rates within the country.
3/4 anonim válasza:
Én azthiszem nem véletlen, hogy a megannyi zavargás közül 3 is ott tört ki. Etnikai hovatartozás nélkül mondom és mert ott valóban sok a munkanélküli, hogy inkább egy másik negyedbe költözz, hidd el azzal nem veszíthesz semmit.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor inkább hagyom, és keresek tovább..
2011. okt. 3. 21:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!