Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melyik himnusz a szebb? A...

Melyik himnusz a szebb? A magyar vagy az amerikai?

Figyelt kérdés

értem ezt szövegre és zenére :)

http://www.youtube.com/watch?v=jAYPN-1Yjt0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=o3gTftP5CAQ

szerintem a magyar :)

2010. jan. 6. 17:31
1 2 3 4 5
 41/48 anonim válasza:
60%
hülye mocskosok a magyar himnusznál nincs szebb és jobba világon -.__.- szégyelhetitek magatokat ;
2012. okt. 29. 23:05
 42/48 anonim válasza:
Magán véleményem szerint a többség saját himnuszát tekinti a legszebbnek még akkor is ha nem tartozik azok közé. Reálisan nézve szerintem a magyar himnusz messze elmarad a legjobbaktól! (ez magán vélemény) Hol van hangulatában, dinamikájában a francia himnusztól.A magyar himnusz inkább egy gyász szertartáson állná meg a leginkább a helyét. Nagyon szeretem a sportot, mikor válogatott meccs előtt elhangoznak az országok himnuszai a magyar himnusztól inkább elcsüggedni lehet sem mint lelkesedni. Hallgassátok meg a Kanadai vagy a Skótok himnuszát, Amerikai ill Franciáról nem is beszélve! Nekem mint szövegében mint dallamával magasan jobb a magyarnál. Nem cserélnék hazát a világ kincséjért sem. Lehet velem nem egyet érteni de mielőtt szitkozódni kezdene a radikálisabb nézeteket vallók tábora kérem tartsák tiszteletbe mások magán véleményét is. Vitatkozni lehet himnusz kérdésében és azt írtam le ahogy én látom. Magyar vagyok de nem elfogult....
2012. nov. 3. 16:25
 43/48 anonim ***** válasza:
Ha nem hallgattam volna bele a videóba, azt sem tudnám hirtelen, hogy melyik az amerikai (pontosabban az USA)himnusz. A magyar az mindig a fülemben cseng.
2012. nov. 3. 21:50
 44/48 vikingnorbi válasza:
A Magyar: jobban érződik belőle a lényeg! pl.: Isten, áld meg a magyart...
2013. márc. 17. 12:01
 45/48 anonim válasza:
Amerikai. Dallamosabb, vidámabb. A magyar is nagyon szép de nekem az amerikai fülbemászóbb.(saját vélemény)
2014. jan. 6. 20:54
 46/48 anonim ***** válasza:

Az amerikaiak szerint nem is kérdés, hogy melyik a szebb, ugyanis a mienket a világ legrosszabb himnuszának tartják:

[link]

2014. jan. 6. 22:11
 47/48 anonim válasza:
Szerintem a magyar a legszebb. Nem "kell" ösztönzőnek lennie egy himnusznak... Amit átélt a népünk... milyen lehetne?! Csodálatos meghallani... más, és ez jó. A magyarok mindig is mások voltak...:)
2014. márc. 10. 00:06
 48/48 anonim válasza:
Az amerikai himnuszt szeretem jobban. A magyar himnusz egy siralomének. Lehet itt a történelemre hivatkozni, hogy az is ilyen szörnyű volt, de nem szabad megrekedni a múltban és azon siránkozni.
2015. nov. 10. 09:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!