Melyik himnusz a szebb? A magyar vagy az amerikai?
Figyelt kérdés
értem ezt szövegre és zenére :)
http://www.youtube.com/watch?v=jAYPN-1Yjt0&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=o3gTftP5CAQ
szerintem a magyar :)
2010. jan. 6. 17:31
41/48 anonim válasza:
hülye mocskosok a magyar himnusznál nincs szebb és jobba világon -.__.- szégyelhetitek magatokat ;
42/48 anonim válasza:
Magán véleményem szerint a többség saját himnuszát tekinti a legszebbnek még akkor is ha nem tartozik azok közé. Reálisan nézve szerintem a magyar himnusz messze elmarad a legjobbaktól! (ez magán vélemény) Hol van hangulatában, dinamikájában a francia himnusztól.A magyar himnusz inkább egy gyász szertartáson állná meg a leginkább a helyét. Nagyon szeretem a sportot, mikor válogatott meccs előtt elhangoznak az országok himnuszai a magyar himnusztól inkább elcsüggedni lehet sem mint lelkesedni. Hallgassátok meg a Kanadai vagy a Skótok himnuszát, Amerikai ill Franciáról nem is beszélve! Nekem mint szövegében mint dallamával magasan jobb a magyarnál. Nem cserélnék hazát a világ kincséjért sem. Lehet velem nem egyet érteni de mielőtt szitkozódni kezdene a radikálisabb nézeteket vallók tábora kérem tartsák tiszteletbe mások magán véleményét is. Vitatkozni lehet himnusz kérdésében és azt írtam le ahogy én látom. Magyar vagyok de nem elfogult....
43/48 anonim válasza:
Ha nem hallgattam volna bele a videóba, azt sem tudnám hirtelen, hogy melyik az amerikai (pontosabban az USA)himnusz. A magyar az mindig a fülemben cseng.
44/48 vikingnorbi válasza:
A Magyar: jobban érződik belőle a lényeg! pl.: Isten, áld meg a magyart...
45/48 anonim válasza:
Amerikai. Dallamosabb, vidámabb. A magyar is nagyon szép de nekem az amerikai fülbemászóbb.(saját vélemény)
46/48 anonim válasza:
Az amerikaiak szerint nem is kérdés, hogy melyik a szebb, ugyanis a mienket a világ legrosszabb himnuszának tartják:
47/48 anonim válasza:
Szerintem a magyar a legszebb. Nem "kell" ösztönzőnek lennie egy himnusznak... Amit átélt a népünk... milyen lehetne?! Csodálatos meghallani... más, és ez jó. A magyarok mindig is mások voltak...:)
48/48 anonim válasza:
Az amerikai himnuszt szeretem jobban. A magyar himnusz egy siralomének. Lehet itt a történelemre hivatkozni, hogy az is ilyen szörnyű volt, de nem szabad megrekedni a múltban és azon siránkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!