Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melyik himnusz a szebb? A...

Melyik himnusz a szebb? A magyar vagy az amerikai?

Figyelt kérdés

értem ezt szövegre és zenére :)

http://www.youtube.com/watch?v=jAYPN-1Yjt0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=o3gTftP5CAQ

szerintem a magyar :)

2010. jan. 6. 17:31
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
22%

Miért kell lepontozni ha vki az amerikait mondja? Pff! Miért kéne mindenkinek nagymagyarnak lennie? A MAGYAR HIMNUSZ BORZASZTÓ ! Végig szoktam röhögni ! Ahogy ott HOOOOOOOOOOOOZ RÁÁÁÁÁÁÁÁÁ-znak... Szégyen..!

Egyértelműen az amerikai himnusz sokkal szebb !!

2010. jún. 22. 16:29
 32/48 anonim ***** válasza:
55%
16:29 bäszódj meg! Büdös hazaáruló lennél te is! :S Tudod mit? Húzzál ki amerikába..
2010. jún. 22. 17:46
 33/48 anonim ***** válasza:
59%
Amúgy a magyar
2010. jún. 22. 17:46
 34/48 anonim ***** válasza:
62%
MAGYAR!
2010. okt. 25. 22:32
 35/48 anonim ***** válasza:
49%
Természetesen a MAGYAR!!! :)
2011. ápr. 10. 02:03
 36/48 anonim válasza:
30%
Szerintem az amerikai. Véleményem szerint a magyar himnusz amit az iskolákban játszanak le valami ezeréves kazettáról az valami iszonyat! Akkor utáltam meg mikor a suliban tőlem 3 m-re a 10 000 w-os hangfalból üvöltött rám olyan erővel hogy majdnem kilökött a sorból! Az egészből nem lehetett érteni semmit, csak egy nagy vinnyogás volt az egész! Borzalom... Ha külföldről becsöppentem volna ide akkor (és tudnék valamennyire magyarul) egy büdös szót se értettem volna az egészből. Nem értem miért kell pont a nagy szívatásokat megzenésíteni miért nem lehetett volna kicsit vidámabbra megcsinálni? Nem azt mondom ezzel hogy a szöveg teljesen rossz! Nekem valamilyen szinten tetszik ha olvasom,de ha zenében hallom az káosz. Nem értem miért kell üvöltve elénekelni? Szerintem ha halkabban és érthetőbben adnák elő sokkal meghatóbb lenne sőt még tetszene is!! Nekem pl az amcsi himnusz tetszik jobban. Az előzőekben ilyesmi előadásmódra gondoltam: http://www.youtube.com/watch?v=PK7xF1RGCQY
2011. okt. 14. 08:53
 37/48 anonim ***** válasza:
24%
EGYÉRTELMŰEN AZ AMERIKAI :)))
2012. jan. 11. 17:33
 38/48 anonim ***** válasza:
0%
Természetesen az amerikai. A mi himnuszunk elég szánalmas. Az amerikai viszont teljesen maga biztos :)
2012. jún. 2. 08:34
 39/48 anonim ***** válasza:
100%

Egyértelműen a magyar.

Az amerikai is szép, főleg mikor az indiánok éneklik!

2012. jún. 3. 15:40
 40/48 anonim ***** válasza:
0%
Olyan vicces h itt kérték a véleményem és nem a magyart választottam így lepontoztak :D hülye csóri magyarok
2012. jún. 3. 17:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!