Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Magyar lanyok! Bejonnek...

Magyar lanyok! Bejonnek szamotokra az amerikai pasik?

Figyelt kérdés
Felig amerikai vagyok es egy elozo kerdesbol kiindulva erdekelne a velemenyetek arrol hogy milyennek lattok minket. :) El tudnatok kepzelni az eleteteket egy mellett?
2009. aug. 17. 21:50
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
88%
Nekem bejön,főleg,hogy imádom hallgatni,és imádnám megtanulni az amerikai angol kiejtést!!
2009. aug. 17. 21:54
 2/49 anonim ***** válasza:
49%
Én férfi vagyok, de az amcsi nőket nem bírom. Ugyanaz a mentalitás a férfiakra is igaz, tehát ha nő lennék, akkor szerintem nem kellenének nekem. Ki akar egy elvakult, erkölcstelen IQ nullával élni? A magyar férfiak és nők klasszisokkal jobbak a bugyuta jenkiknél! Már bocs!
2009. aug. 17. 21:55
 3/49 anonim ***** válasza:
Nem csak hogy el tudom képzelni az életem egy amerikai pasi mellett, de már férjhez is mentem egyhez. Második válaszoló kommentjéhez viccesen annyit fűznék hozzá, hogy az ágyban nem számít az IQ. :) Persze, ha valaki komoly kapcsolatot akar, nézi ezt a szempontot is, de nem minden amerikai buta egyébként sem.
2009. aug. 17. 22:00
 4/49 anonim ***** válasza:
huu hat szerintem a magyarok is butak .. szerencsere en nem MOn lakom vagyis a magyaroszagi magyarokra ertem .. huu en nagyon is el tudnek kepzelni egy amerikat magam mellett .. szerintem olyan jo stilusok van meg minden .. es a ondolkodas az meg egyenenkent valtozik
2009. aug. 17. 22:03
 5/49 anonim ***** válasza:
Uhh Isten mentsen... egész Amerikát nem bírom:S Illetve... egy usa-belivel semmiképp sem, de egy szexi dél-amerikai pasit nem küldenék el melegebb éghajlatra:D
2009. aug. 17. 22:06
 6/49 anonim ***** válasza:
6%
Hát én nemtom de azért egy jó 20 centis faszú csokipasit nem hagynék ki. 15/L
2009. aug. 17. 22:17
 7/49 anonim ***** válasza:
"20 centis faszú csokipasit nem hagynék ki" basszus 15 eves vagy ?:O nem gondolod hogy kicsit korai
2009. aug. 17. 22:19
 8/49 anonim ***** válasza:

Hát én nemtom de azért egy jó 20 centis faszú csokipasit nem hagynék ki. 15/L

Jézusom, egy 15 éves kislány ilyeneket írogat :DD Na ne félj, majd seggbe basz valaki ha ennyire szeretnéd..

2009. aug. 17. 22:19
 9/49 A kérdező kommentje:
Nem veletlen lett felteve a kerdes. Igazabol szeretnek valamit tudni. Magyarorszagon voltam uzleti ugyben 6 heten at. Azutan hogy a lanyok megtudtak hova valosi vagyok es hol lakom megvaltoztak velem kapcsolatban. Sokkal kedvesebbek lettek. Az egyikuk szerelmet vallott nekem 2 nap ismertseg utan. Megdobbentem es nem tudtam mit mondani. Nagyon ragazkodott hozzam de nem is ismertem. Mit kellett volna tenni? Megemlitettem az egyik baratomnak ezt aki mondta hogy egyes nok az amerikai allam polgarsagert barmire kepesek lennenek es barkit tudnanak "szeretni" addig amig a celukat el nem erik. Szerintetek is csak azert kedveskedtek es azert volt velem ilyen a lany? Rossz erzes mikor az embert kihasznaljak/felhasznaljak.
2009. aug. 17. 22:22
 10/49 anonim ***** válasza:

Ezt annyira birom.. 12 evig eltem kinn. Van ott ostoba, buta, atlagos,meg nagyon okos is. Valamiert eljutottak oda,ahol vannak. Jo,mas kerdes,hogy szinte mindent loptak valahonnan, de ehhez is kell nemi inteligencia. Dolgoztam olyan mapasnal ,hogy meg a Nevem, ( Zoltan) jelenteset is tudta,meg hogy honnan szarmazik. Az mas kerdes, hogy a proli az ott is proli, de itt is.

A negativ valaszokbol egy story jut eszembe,amikor kerdeztem anyamat,hogy miert nem jon ki hozzam latogatoba. Erre o azt mondta,hogy mert utalja amerikat,meg az amerikaiakat. Kerdeztem tole,hogy miert hanyat ismersz? Hat eggyet sem..:-)

Igazobol sokan a hazankban elo, vagy latogato amerikai turistakrol vesznek velemnyt, es altalanositanak. Csak azt nem veszik figyelembe,hogy akik idejonnek penzzel,azoktol itt szinte mindenki el van ajulva.

Kulsoleg meg ugyan olyanok, mint barki mas a foldon. Anyi meg,hogy altalaban nincsen egyeniseguk,mert ugye ott az agymosast par szaz evvel hamarabb kezdtek, nem ugyelnek az europara annyira jellemzo reszletekre, szep dolgokat csak akkor latnak,ha elmennek valami szep helyre kirandulni. Ott az egyszeruseg, a praktikussag a lenyeg.

De rendes,segitokesz emberek,egy bizonyos szintig. A masik nagyon fontos, hogy ne a politikusaikrol iteljunk meg egy orszagot,vagy kulturat. Sajnos pedig megis igy van,szeretnek is bennunket is piszkosul a kornyezo orszagokban..:(

2009. aug. 17. 22:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!