Magyar lanyok! Bejonnek szamotokra az amerikai pasik?
Hát én nemtom de azért egy jó 20 centis faszú csokipasit nem hagynék ki. 15/L
Jézusom, egy 15 éves kislány ilyeneket írogat :DD Na ne félj, majd seggbe basz valaki ha ennyire szeretnéd..
Ezt annyira birom.. 12 evig eltem kinn. Van ott ostoba, buta, atlagos,meg nagyon okos is. Valamiert eljutottak oda,ahol vannak. Jo,mas kerdes,hogy szinte mindent loptak valahonnan, de ehhez is kell nemi inteligencia. Dolgoztam olyan mapasnal ,hogy meg a Nevem, ( Zoltan) jelenteset is tudta,meg hogy honnan szarmazik. Az mas kerdes, hogy a proli az ott is proli, de itt is.
A negativ valaszokbol egy story jut eszembe,amikor kerdeztem anyamat,hogy miert nem jon ki hozzam latogatoba. Erre o azt mondta,hogy mert utalja amerikat,meg az amerikaiakat. Kerdeztem tole,hogy miert hanyat ismersz? Hat eggyet sem..:-)
Igazobol sokan a hazankban elo, vagy latogato amerikai turistakrol vesznek velemnyt, es altalanositanak. Csak azt nem veszik figyelembe,hogy akik idejonnek penzzel,azoktol itt szinte mindenki el van ajulva.
Kulsoleg meg ugyan olyanok, mint barki mas a foldon. Anyi meg,hogy altalaban nincsen egyeniseguk,mert ugye ott az agymosast par szaz evvel hamarabb kezdtek, nem ugyelnek az europara annyira jellemzo reszletekre, szep dolgokat csak akkor latnak,ha elmennek valami szep helyre kirandulni. Ott az egyszeruseg, a praktikussag a lenyeg.
De rendes,segitokesz emberek,egy bizonyos szintig. A masik nagyon fontos, hogy ne a politikusaikrol iteljunk meg egy orszagot,vagy kulturat. Sajnos pedig megis igy van,szeretnek is bennunket is piszkosul a kornyezo orszagokban..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!