Magyar lanyok! Bejonnek szamotokra az amerikai pasik?
Na tipikus. Te is csak azt latod,amit latni akarsz. Olvasd vissza az elso kommentemet, melyben irtam,hogy egyesek,tehat nem mindeki az, amirol irtam. De mivel az igazsag bizony piszkosul tud fajni,ezert gyorsan visszatamadunk. Allitolag az a legjobb vedekezes. :-)
Na nem is pazarolom az idomet erre a topikra tobbet. Aki tudja,ugyis tudja mirol van szo, a tobbieket meg lehet vakitani.
Peace!
"De mivel az igazsag bizony piszkosul tud fajni,ezert gyorsan visszatamadunk. "
Nem, csak én nem szoktam másokat leszólni és már elegem van belőle, hogy akik sokan azok a magyarok, akik itt élnek szidják azt az országot, ahol lehetőséget kaptak egy jobb életre...nekem ez az ellenszenves, mivel kisebbségi komplexusra utal. Ennyi.
Nekem amerikai a párom, de nem azért, mert amerikai hanem azért, mert szeretem. Véletlenül jöttünk össze a neten. Rájöttünk hogy annyira hasonlít a gondolkodásunk, hogy lelki társak vagyunk. Tudom, klisének hangzik. Szóval, én most akármit megtennék, hogy kijussak (nem a te fejed szédítése nem tartozik bele, erkölcsös dologra gondoltam), szóval én szerintem nem csinálnám azt veled, mint az a lány, hogy green cardért bármit... de őérte kimennék.
20/L
Nekem is nagyon megtetszett egy amerikai férfi anno. Anyanyelvi tanárom volt, és hihetetlenül okos, művelt, jó ízlésű embernek láttam. Ápolt és tiszta volt mindig, szép az arca és jó a megjelenése. És nem tudnám elégszer leírni, hogy rendkívül okos. :-) Ja és segítőkész, mindig lehetett tőle kérdezni, és bármi bajunk volt, meg lehetett vele beszélni. Ezen kívül odafigyelt ránk, és úgy tudott tanítani, hogy közben nem éreztük nyűgnek. Mintha egész órán szórakoztunk volna, és mégis rengeteg hasznos dolgot tanultunk. Ráadásul hajlandó volt dolgozni értünk, nemcsak a feladatokat adta ki, hanem ő is sokat tett azért, hogy fejlődjünk...
Ezek a highlight-ok. :-)) Mert néha elég háklis volt, sokszor volt frusztrált, és szeretett csipkelődni és provokálni másokat. Sőt, néha kifejezetten bántóan tudott viselkedni. És általában szeretett keresztülnézni az embereken. Diákja voltam, ott ültem fél méterre tőle minden órán, de ha szembejött velem valahol, soha nem fogadta még a köszönésemet sem. Kész jelenség volt, amikor a folyosón végigvonult, felemelt fejjel, olyan büszkén, mintha nem is ebből a világból való volna. :-)) Mókás volt, nem lehetett közömbösen elmenni mellette.
Azt hiszem, a vonzalmam iránta egyáltalán nem kölcsönös... :D
Nekem a baratom amerikai:D Egy honap es haza megyek, de aztan jon meglatogatni nyaron!:)
18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!