Magyar lanyok! Bejonnek szamotokra az amerikai pasik?
Figyelt kérdés
Felig amerikai vagyok es egy elozo kerdesbol kiindulva erdekelne a velemenyetek arrol hogy milyennek lattok minket. :) El tudnatok kepzelni az eleteteket egy mellett?2009. aug. 17. 21:50
31/49 anonim válasza:
Őszinte leszek: mivel a legtöbb sokkal amerikai gazdagabb a magyar átlagnál, természetesen vonzó nekünk, nőknek. Nem házasodnék pénzért, mert az nekem már túl nagy áldozat, de lehet, hogy ellenszolgáltatás fejében szexelnék az illetővel még ha nem is szeretem. Szerintem az a lány, akiről írtál is így volt ezzel. 2 nap alatt nem lehet valakit annyira megismerni, hogy ezt valaki komolyan mondja. Biztos, hogy a lehetőséget látta benned. Sajnálom...megértem, hogy bántó ez számodra, de gondoltam leírom, hogy a nők többsége hogy gondolkodik erről...
32/49 anonim válasza:
Persze, az az emerikai,amelyik eljut egyaltalan Magyarorszagra,az biztos gazdagabb a magyar atlagnal. De az gazdagabb sokkal az amerikai atlagnal is. Ki kell menni,szetnezni,hogy milyen kurolmenyek kozott elnek a legtobben, mennyire igenyesek, milyen gyakran tisztalkodnak, mirol lehet veluk elbeszelgetni,stb...Hajra magyar lanyok, (tisztelet a kivetelnek) egy kis apropenzert meg egy turos,retkes f@sz is belefer...Szegyen,gyalazat. nem csoda,hogy itt tart a vilag.
33/49 A kérdező kommentje:
Elvittettek a temat mas iranyba. Nem ocsmany, egymast alazo kommenteket kertem. De az utolso valaszolo is alltalanosit...en szoktam mosakodni es azok is akiket ismerek. Nem kellene minden fele teves kovetkesztetest vonni le...biztos vannak Magyarorszagon is akiknek ezzel gond van.
2009. aug. 21. 12:09
34/49 anonim válasza:
10:14: nem tudom, hogy miről beszélsz. Miből gondolod, hogy az amerikaiak igénytelenebbek, mint mások és koszosak? Sokkal érzékenyebbek az ilyesmire, mint az európaiak. Mindenhol van koszos ember...ne ez legyen már a mérvadó.
35/49 anonim válasza:
14:15 Onnan ,hogy itt elek mar 16 eve. Van nemi ralatasom a dolgokra.
36/49 anonim válasza:
Nekem meg amerikai a férjem és én is itt élek...mégsem úgy látom a dolgokat, mint te.
37/49 A kérdező kommentje:
Utolsoelotti nem kotelezo itt elni ha nem akarsz ha olyan koszosak vagyunk. Erdekes hogy meg is 16 eve ilyen emberek kozott elsz...hallatlan vagy.
2009. aug. 21. 15:22
38/49 anonim válasza:
Rá kell hagyni kérdező. Biztos azért ilyen besavanyodott, mert neki csak a retkes, túrós jutott és azért nem tapasztalt még mást. Valószínűleg rossz környéken lakik...
39/49 anonim válasza:
Szerencsere nem ilyen emberek kozott elek,csak sajnos eleg sok ilyennek a retkes,mocskos hazat kell javitgatnom. Egyebkent Stamfordban lakom CT-ben,ami azert nem a legrosszabb kornyek,nemigaz?
40/49 anonim válasza:
Házat javítgatni? Te férfi vagy? Akkor mit tudsz te a retkes férfi nemiszervekről? Mert legalább én nőként tapasztalatból tudom, hogy nagyon sarkítasz. Mindenki ilyen talán? Nem. De tényleg el lehet menni, ha annyira nem tetszik és nézz be Magyarországon pár házba. Kíváncsi vagyok, hogy ott minden házban csakis patyolat tisztaságot találsz-e. Nem tudom, hogy milyen alapon szólod le globálisan az összes amerikait. Ha még azt mondtad volna, hogy egyesek vagy sokan, az más lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!