Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Magyar lanyok! Bejonnek...

Magyar lanyok! Bejonnek szamotokra az amerikai pasik?

Figyelt kérdés
Felig amerikai vagyok es egy elozo kerdesbol kiindulva erdekelne a velemenyetek arrol hogy milyennek lattok minket. :) El tudnatok kepzelni az eleteteket egy mellett?
2009. aug. 17. 21:50
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
0%
Mi a f@szért kell angolul írni?! Rohadtul idegesítő, hogy nem értem, az angoltudásoddal ne itt villogjál b+!!
2009. aug. 18. 01:10
 22/49 anonim ***** válasza:
ahh nem hiszem hogy en jo valasztas lennek 18 vagyok ... de nemt udom miert mindig a 25-15 kozotti emberek fantaziajat mozgatom meg ... azt mondjak tul erett vagyok a koromhoz es ugy is gondolkodom .. . habar en sem vagyok magyar teljesen :))
2009. aug. 18. 08:17
 23/49 anonim ***** válasza:
Amerika egy vegyes összetételű hely. Az alapítok is Európából kerültek be
2009. aug. 18. 11:41
 24/49 A kérdező kommentje:

08.17 megertelek de ha megis akarsz irni itt az email cimem: j_oleary_77@yahoo.com.

Irjatok ha megismernetek. Nagyon szeretnek megismerni egy rendes lanyt.

2009. aug. 18. 12:49
 25/49 anonim ***** válasza:

Nekem max az indiánok jönnének be amerikai pasik közül, de közülük is csak azok akik még tisztelik a természetet és tartják a hagyományaikat...

21/L

2009. aug. 18. 13:29
 26/49 anonim ***** válasza:
Igen, bejönnek, bár én inkább az angolokat preferálom, mert édesapám révén félig angol vagyok but maybe someday I"ll have an american husband..(no,I don't want the green card)
2009. aug. 18. 14:18
 27/49 anonim ***** válasza:
Kérdező! Igaz az, hogy az amcsi pasik körül vannak metélve? Te is?? Olvastam erről az interneten! Minden vágyam, hogy kipróbáljak egy vágottat, szóval igen, kipróbálnám! Akár veled is! Majd írok emailt! 16 és fél/L
2009. aug. 19. 19:37
 28/49 A kérdező kommentje:
Eww en komoly kapcsolatot keresek... feleseget, nem pedig sexpartnert. Egyebkent igaz amit hallottal de ne ilyen alapjan valassz part.
2009. aug. 19. 19:43
 29/49 anonim ***** válasza:
Még csak 16 (és fél!) éves vagy, de már most hatalmas r*banc vagy. Gratulálok! 32 éves pasival d*gnál csak azért, mert körül van metélve...hova jut a világ??
2009. aug. 19. 20:30
 30/49 anonim ***** válasza:
Figyi 20:30! Minden nő ien, csak van, aki bevallja, van, aki nem! Ez nem rbancság. Csak őszinte voltam. A férfiak idióták, mert ha egy csaj azt mondja, hogy szereti a f*szt, akkor qva, ha nem szereti, akkor elhagyjátok. Am szeretem az érett férfiakat, mi rossz van ebben?
2009. aug. 19. 20:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!