Magyar lanyok! Bejonnek szamotokra az amerikai pasik?
Figyelt kérdés
Felig amerikai vagyok es egy elozo kerdesbol kiindulva erdekelne a velemenyetek arrol hogy milyennek lattok minket. :) El tudnatok kepzelni az eleteteket egy mellett?2009. aug. 17. 21:50
11/49 anonim válasza:
azert volt veled kedves a lany , mert ha Amerikaba laksz es uzleti ugyben mentel Mo-ra akkor biztosan van penzed.. en is lany vagyok es sajnos ez igyvan .. ilyenek a nok azt kell mondjam hogy en is lehet hogy ezt tettem volna .. maskent elitelem az ilyen dolgot , de ez valahogy onann belulrol jon
12/49 anonim válasza:
Yeah yeah bro.. They do anything for green card...
13/49 anonim válasza:
Szerintem igen, arra hajtott, amit gyanítasz. A férjemnek (aki amerikai) volt hasonló. Nem megyek bele a részletekbe, de kiderült, hogy a csaj csak el akart kerülni a saját országából és nem az számított, hogy ki által, hanem csak az, hogy minél előbb, bármi áron...ezért hozzáment egy másik pasihoz amíg a férjemmel járt elvileg. Engem iwiwen keresett meg egy teljesen ismeretlen magyar azzal, hogy szponzorálnám-e zöldkártyára. Nem voltunk rokonok vagy ilyesmi, de a vezetéknevünk azonos volt. Szóval igen, sok ember csinál ilyet, de azért vannak még rendes emberek, akik nemcsak mondják, hogy szeretnek, hanem tényleg bármit megtesznek érted...ha ilyennel még nem találkoztál, majd fogsz. Csak türelem.
14/49 anonim válasza:
22:28: én is éltem kint, de csak 4 hónapig bírtam. Zöldkártyát is ajánlottak a szakmám miatt, de tudtam, hogy nem lettem volna képes abban az országban élni. Van, akinek bejön, van, akinek nem...nekem ez utóbbi jutott, pedig próbáltam megszeretni Amerikát. Ezzel a szándékkal mentem oda, de nem ment. Minden olyan mű és megjátszott odaát. Az átlag ember pedig igen is nagyon buta. Főként azok, akik még életükben nem voltak az USA-n kívül, mert ők azt hiszik, hogy a világon csak Amerika van, semmi más.
15/49 anonim válasza:
huu hat nekem barki barmit mond nekem nagyon bejon Amerika , van egy ismerosom mar vagy 6 eve kint lakik . Nekem minden almom hogy oda egyszer kijussak .Miert a magyarok nem butak ? Szerintem ok is azok .
New York a varos ami soha nem alszik .. remelem egyszer eljon az en idom is XD
16/49 anonim válasza:
Itt is eleg tirpak az atlagember,vagy szeerinted nem? Itt talan nem a blikk, meg az RTL a szentiras? Mindenki dohanyzik,kozben kivan a fenekuk a gagyabol.. Utalja magyar a magyart, meg meg sorolhatnank..
17/49 A kérdező kommentje:
Meghazasodnatok csak azert hogy itt elhessetek anelkul hogy szeretnetek a masikat? Felek mar kulfoldi lanyokkal ismerkedni de az amerikai lanyok tobbsege sem tetszik mert nekem tul felszinesek. 32 eves vagyok es szivesen elvennek egy magyar lanyt ha tudnam hogy szeret. Honnan tudhatom hogy ki szeret igazan es ki akar becsapni?
2009. aug. 17. 22:56
18/49 anonim válasza:
hat koltozz ki egy ideig MOra es ne mond meg a scajnak hogy igazabol hol laksz es mivel foglalkozol , mert maskent sztem a penzert es azert kellenel nekik , igy aztan ha szeret a csaj akkor ez a hazugsag sztem belefer .. lehet h gyerekesen hangzik de meg jo csalodas is lenne a lanynak .. vagyis en orulnek neki :) sok szerencset
19/49 A kérdező kommentje:
Sajna nem tudom megoldani ket okbol. Akikkel talalkozom eszreveszik hogy nem vagyok teljesen magyar mert van akcentusom. Osszesen 2 evet eltem Magyarorszagon es nem is tudnam megszokni. Plusz nem akarok bunko lenni de Magyarorszagon tized annyit sem tudnek keresni mint itt es ha mar van lehetosegem inkabb keresek joval tobb penzt. Te hany eves vagy ha megkerdezhetlek? Nem akarlak zavarni de ha szeretned emailt valthatunk ha erdekel a tema es esetleg meg szeretnel ismerni...
2009. aug. 18. 00:35
20/49 anonim válasza:
This is bullshit ,man..Now you try to hook up her? Go back to the states. There is your world.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!