Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy ismét...

Mit csináljak, hogy ismét legyek "valaki" az osztályban?

Figyelt kérdés

Régebben mindenkivel jóban voltam, mindenkit szerettem és engem is szerettek. Kedvem volt reggel felkelni és elindulni a szeretett iskolámba. Jófejnek, aranyosnak tartottak, sokan keresték a társaságomat. Idén viszont minden megváltozott, már nincs kedvem senkihez hozzászólni, félek a többiektől. Kiderült, hogy beteg vagyok, így nem is járok be annyit a suliba. Úgy érzem, hogy már nem vagyok az osztály része, pedig régen népszerű voltam. Egyszerűen nem tudok már velük hülyülni vagy kedves lenni, jóformán levegőnek nézem őket és ők is engem. Én szeretnék változtatni, de a betegségem miatt egyrészt depressziós vagyok, másrészt már tudom, hogy a "helyzetem" nem változhat. Mégis miket kéne tennem, hogy ismét az legyek, aki voltam? Milyen lépésekben kéne ismét beilleszkednem?Most jelenleg én vagyok az egyik ember az osztályban, aki már szinte senkit nem érdekel.

15L

2010. jan. 3. 18:58
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
47%
Lehet, hogy én vagyok a hülye, de nem látok semmi bunkóságot abban, amit a kérdező írt. Teljesen kulturált hangnemben leírta, hogy nem szívesen beszél a betegségéről (ami érthető is), erre mindenki elkezdte őt ok nélkül oltogatni. Persze, hogy ezek után felhúzta magát és visszaszólt. Amire persze rögtön megkapta, hogy ő micsoda bunkó. Szánalmas, hogy milyen emberek vannak.
2010. jan. 4. 14:42
 22/23 anonim ***** válasza:
Egyetértek. Érdemes összevetni a kérdező és a válaszolók stílusát. Abból kiderül, ki a bunkó.
2010. jan. 6. 15:48
 23/23 anonim ***** válasza:
Azóta javult a helyzet?
2012. márc. 31. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!