Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csináljak, hogy ismét...

Mit csináljak, hogy ismét legyek "valaki" az osztályban?

Figyelt kérdés

Régebben mindenkivel jóban voltam, mindenkit szerettem és engem is szerettek. Kedvem volt reggel felkelni és elindulni a szeretett iskolámba. Jófejnek, aranyosnak tartottak, sokan keresték a társaságomat. Idén viszont minden megváltozott, már nincs kedvem senkihez hozzászólni, félek a többiektől. Kiderült, hogy beteg vagyok, így nem is járok be annyit a suliba. Úgy érzem, hogy már nem vagyok az osztály része, pedig régen népszerű voltam. Egyszerűen nem tudok már velük hülyülni vagy kedves lenni, jóformán levegőnek nézem őket és ők is engem. Én szeretnék változtatni, de a betegségem miatt egyrészt depressziós vagyok, másrészt már tudom, hogy a "helyzetem" nem változhat. Mégis miket kéne tennem, hogy ismét az legyek, aki voltam? Milyen lépésekben kéne ismét beilleszkednem?Most jelenleg én vagyok az egyik ember az osztályban, aki már szinte senkit nem érdekel.

15L

2010. jan. 3. 18:58
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
81%
Mien betegséged van?
2010. jan. 3. 19:00
 2/23 A kérdező kommentje:
Az nem fontos és nincs kedvem róla beszélni. A kérdésre kérek választ és nem további kérdést.
2010. jan. 3. 19:09
 3/23 anonim ***** válasza:
38%
akkor lődd le magad
2010. jan. 3. 19:11
 4/23 anonim ***** válasza:
85%

-.-"

mér nemtod elmondani talán könnyebb lenne válaszolnunk -.-"

2010. jan. 3. 19:12
 5/23 A kérdező kommentje:
Istenem, milyen "emberek" vannak. Nem olyan betegség, ami bármit is megváltoztatna, állandó immungyengeséget és idegrendszeri problémákat okoz, most örültök? Lehet röhögni rajtam. Lelőni meg nem fogom magam, mert örülök, hogy élek nehézségekkel is.
2010. jan. 3. 19:17
 6/23 anonim ***** válasza:
52%
neked az igazi betegséged az önsajnálat inkább.
2010. jan. 3. 19:18
 7/23 anonim válasza:
100%
én is hasonló cipőben járok, mint te, mert depressziós voltam (de már kigyógyultam szerencsére:) ) és nekem a barátaim nagyon sokat segítettek, mindig mindenben támogattak! bár csak pár emberről van szó, mégis talán ők jelentették nekem a legtöbbet. én is mostanában próbálok "visszailleszkedni" a társaságba, de szerintem elég hogyha néha elbeszélgetsz pár emberrel, vagy mintha előlről elkezdenél barátkozni mindenkivel :) legyél kedves barátságos, mosolygós... ha mindenki látja rajtad hogy újra a régi vagy, mert újra az leszel, akkor biztos szívesen fogadják a közeledésed :) legalábbis nekem ez a tervem :D sok sikert a te beilleszkedésedhez! :)
2010. jan. 3. 19:18
 8/23 anonim ***** válasza:
45%

uristen nem csodálom h nembirnak az osztályodban ha ien bunko vagy..

és nem a betegséged miatt hanem mert ien a viselkedésed.. -.-"

2010. jan. 3. 19:19
 9/23 anonim ***** válasza:
84%
Ha idegrendszeri problémákat okoz, akkor igenis megváltoztat sok mindent.
2010. jan. 3. 19:19
 10/23 anonim ***** válasza:
45%

Aztán most mit oltjátok a lányt?

Jó belerúgni a földön fekvőbe?

Szánalmas patkányok vagytok....

2010. jan. 3. 19:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!