Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondolsz az albánokról?

Peti78 kérdése:

Mit gondolsz az albánokról?

Figyelt kérdés
2014. jún. 15. 16:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%
Semmit. Nem ismerek egyet sem.
2014. jún. 15. 16:09
 2/14 anonim ***** válasza:
82%
Mostanság elég sok kérdés van róluk, és fogalmam sincs, miért. Albániáról egyébként Voldemort jut eszembe, mert ott bujdokolt :D De egyébként semmi mást nem tudok hozzájuk kötni.
2014. jún. 15. 17:17
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Sok albánt ismerek, van vagy 12 albán munkatársam is. Közvetlenek, barátságosak, lehet velük traccsolni. De sokkal nagyobb tolvajok, mint a románok, pedig azoknak is a vérükben van. Eddig mindegyik albán munkatársam büntető felárat fizet az autója biztosítására, mert mindegyik eladta hazalátogatásakor és itt bejelentette, hogy ellopták. De rájöttek a turpisságra...
2014. jún. 15. 20:18
 4/14 arturrimbaud ***** válasza:

A Winwttoo szerzője azt mondta mikor ott járt, hogy ők európa indiánjai:

Vannak a:

1.Makedón albánok

2.A Koszovói albánok

3.Albániai albánok

A makedón albánok békések dolgossak beilleszkedők, de hagyomány őrzők családot csak a családi választás alapján alapítanak.Nem nagyon ismerik a világot, nincs maffijájuk munkából élnek.Nagyokat mesélnek de rájuk léehet szólni, hogy ez nem európai és hazudozásnak hívják van lelkiismeretük és elszégyelik magukat.

A koszovói albánok közt minden van az inteligenciátol a véres maffuáig...sok köztük a fanatikus és bizony némely csoportjuk elég sok galibát okoz, de a koszovöi inteligencia az aki kiharcolta a identitásukat ami létfontossfu hogy a világba jellembelileg helyt álljanak ezt se kell elfeledni

Az albánia albánok nagyon kedvesek, vendég szeretők de gyökértelenek a kommunista rezsim miatt, ől nyitottak a világra de nem ők a jellem harc élharcosai

2014. jún. 16. 13:37
 5/14 anonim ***** válasza:

A románoktól jobbak az biztos. Jófejek :) Persze megvannak a maguk furcsaságaik de ez nekem viccesen szokott lecsapódni. Pl akiket én ismerek barátokat nem vágnak át, de eléggé féltékenyek tudnak lenni egymásra, de nem olyan pesszimista módon mint a magyarok.

Természetesen mindenféle albán van ott is, azaz sokféle ember, pl az én barátaim is hiába szeretik az országukat, nincsenek jó véleménnyel róla pl mert agresszívnek mondják magukat, rossz 'politikai helyzet', stb.

2014. jún. 19. 12:03
 6/14 Kini :)) ***** válasza:
53%
Bizony, a 4. válaszoló mindent leírt, az egyszer biztos. Bár én úgy látom, hogy a macedóniai albánok a legbalhésabbak. (Szerintem). Amúgy meg nincs problémám velük. Tényleg barátságosak, kedvesek. Bár nagyon nacionalisták, és nincsenek oda a szomszédos országok nemzeteiért. :D
2014. jún. 20. 15:34
 7/14 anonim ***** válasza:

6-os.. Azt írod egyet érted értesz a 4-essel de mégis az ellenkezőjét írod mint amit ő írt lolz -.-

Amúgy a balkán az már csak ilyen, hogy érdemes nacionalistának lenni és az ott is alapvető hogy szeretik a hazájukat. A szerbektől azért sokkal jobban viszonyulnak a dolgokhoz :D balkán az egy külön világ amit érdemes lenne jobban felfedezni, nem csak ny-európát a "pénz miatt" -.-

2014. jún. 21. 01:53
 8/14 Kini :)) ***** válasza:
100%
:D Jó, ok, tényleg picit furán jön ki így visszaolvasva. :D Végül is csak azt akartam mondani, hogy nagyjából egyetértek a 4. - el, kivéve azzal a megállapításával, hogy a macedóniai albánok olyan békések lennének. https://www.youtube.com/watch?v=owtN-bvgl_0 Nemrég találtam ezt a videót, picit azért megrázó. De persze, gondolom ott sem mindenki fanatikus. Sajnos nem ismerek élőben macedóniai albánokat, így én is csak az internetről kulturálódom :D
2014. jún. 21. 11:45
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
tegnap 10:08 : neked mi bajod, kicsit túlteng a tesztoszteron? -.- lol
2014. jún. 22. 04:16
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Kini: Igen értelek, de ha jól látom ez a video inkább a radikális iszlamistákról szól bár nem néztem végig még.

(Amúgy szerintem tényleg fanatikusak lenni, legalábbis akiket én ismerek, de nem rossz értelemben, úgy mondanám hogy a magyar pasikhoz képest nem olyan "nemtörődömök", hanem sokkal több figyelmet szentelnek annak ami érdekli őket, amúgy én keresztény albánokat ismerek nem pedig muszlimokat.)

2014. jún. 22. 04:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!