Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Létezik tényleg az hogyha...

Létezik tényleg az hogyha valamire erősen gondolsz és elképzeled akkor az meg is történik?

Figyelt kérdés
Olyanra gondolok hogy pl gondolsz olyanra hogy lesz hely a buszon amikor 100% hogy nincs akkor mégis lesz. Talán több dimenzió van és mindegyik másként folyik és amit elképzelsz abban a dimenzióban mész tovább amiben valóban megtörténik az elképzelésed? Ez csak az én hülye teóriám...Még tanárom is állandóan ezt emlegeti. Én nem hiszek az ilyenben csak kíváncsi vagyok hogy van-e ilyen.
2013. máj. 28. 14:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát...elképzeltem nagyon erősen egy doboz cigit az asztalomra, és nem lett ott...
2013. máj. 28. 14:51
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem csodákra gondoltam hanem tényekre!
2013. máj. 28. 15:12
 3/5 anonim ***** válasza:

Szinkronicitásnak nevezik, Jung is alkalmazta az analitikus pszichológiájában:

[link]

Tudományos szempontból erősen vitatott, mivel hadilábon áll az okság elvével.

2013. máj. 28. 15:29
 4/5 anonim ***** válasza:

olvasd el az Erőt és a Titkot.. olyan úgysem lesz, hogy na holnap kapok egymillió forintot csak úgy egy idegentől mert nagyon szeretném, de hogyha kitartóan (és nem egy hét után feladva, hogy "szart sem ér az egész csak reklám") pozitívan tényleg mindent beleadsz, akkor lehet hogy pénzügyileg történik valami, pl előléptetnek, vagy örökölsz..minden a gondolataidtól függ. ha lenézed a módszert, hogy "úgysem sikerül", és egyszer találomra fogmosás közben gondolsz valamire hogy na lássuk, megtörténik-e, és nem fog, jogosan gondolhatod hogy nem jött be, de ha az egészhez úgy álltál hozzá hogy "nem fog bejönni" akkor a módszer működött, az lett, amit gondoltál..

nekem személy szerint működik, hogy ha valamit sokszor elképzelek vagy csak sokat gondolok rá pozitívan, akkor az történik, de ha valamire rágörcsölök, akkor mindig sajnos az ellenkezője sül ki. pl. ha azt akarom hogy a helyes fiú ott legyen abuszon, nem lesz ott, csak ha 'véletlen' összefutok vele..:)

2013. máj. 28. 21:45
 5/5 A kérdező kommentje:
Érdekes cucc ez :D
2013. máj. 29. 06:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!