Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Bulgária. Mit gondolsz a...

Bulgária. Mit gondolsz a helyről, voltál már ott?

Figyelt kérdés
2014. febr. 20. 21:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Voltam. Gyönyörű tengerpat, szép hegyek, jó programok.

Hátrány, hogy rengeteg a maffiózó, akik arra épülnek, hogy turistákat huzzanak le néhány 10ezer forinttal, a rendoerseguk pedig teljesen partner ebben, bár szinjatszasbol csillagos 5öst érdemelnek, mert jobban jatszak aszerepuket mint az uvegtigris sanyikaja a hulyet.

2014. febr. 20. 21:31
 2/4 anonim válasza:
Teljesen egyetértek, viszont az ország úgy általánosságban szép, a tengerpartja nagyon jó. Én több helyen is voltam, viszont a Napos part és Nessebar környéke volt talán a leginkább nekem tetsző.
2014. febr. 21. 11:29
 3/4 anonim válasza:

1. válaszoló! Egyértelműen rád is rád szálltak a maffiózók mi? XD Nem nézel te kicsit túl sok filmet? :D

Az ország egyébként gyönyörű,főleg mert vannak hegyei is és tengerpartja is. Az emberek kedvesek. Én imádtam!

2014. febr. 22. 11:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Szeretek filmeket nézni, de attól még nem kitaláció amit mondok. Azt meg nem mondtam hogy rámszálltak. Jó, "foglalkoztak" velem annyit, hogy kihajtsák belőlem a 143 levát (23eFt) a 3 deci sörért amit ittam egy éjszakai szórakozóhelyen.

A pultos csajt nappal meg pénzváltónak öltözve láttam később. :D Persze nem váltottam nála pénzt.

A rendőrség tehetetlen, hisz korrumpálva vannak. Én visszamentem a szórakozóhelyre 2 rendőrrel meg az utazási irodám tolmácsával (lévén, hogy végülis meg is vertek egy kicsit, ami így már rablásnak minősül), de amit azok leműveltek ott, na abból jobb vígjátékot lehetett volna csinálni mint az Üvegtigris két rendőréből. :D

Nem mondtam, hogy rossz hely Bulgária. Jó hely, de nekem rányomta az 1 hetes nyaralásomra a bélyegét ez az incidens, ami már az érkezési napom éjszakáján történt velem.

A maffiózókat meg nem csak úgy kell elképzelni, ahogy a filmekben, hogy bérgyilkosok, meg rászállnak egy gazdag üzletemberre, és kiforgatják az összes pénzéből, megölik a gyerekét stb. Vannak különböző irányokba specializált bűnözői körök. Én abba futottam bele, ami a turisták lehúzására épül meghatározott keretek közt. Nem akarnak teljesen kifosztani, nem akarnak megölni, csak bele akarnak húzni a csőbe, és lehúzni 5-50 ezer forintnak megfelelő összeggel. Ebben az érték tartományban nem lesz az, hogy a turista majd újra és újra visszautazik egy-egy bírósági tárgyalásra stb. mert egyszerűen nem éri meg neki.

Vannak megbízható pénzváltó helyek, ezekről előbb tájékozódni kell. Az éjszakai élet sehol sem veszélytelen, ott ez egy kicsit még rázósabb, és mivel turista vagy, ha bármi történik veled, neked baromi nehéz lesz bármilyen jogi procedúrát lefolytatni.

Egy szó mint száz, vannak ott is rókalyukak, és azért mert te még nem futottál bele egybe sem, még vannak, és vannak akik belefutnak és vannak akik bele fognak futni, méghozzá elég sokan. Ebből pedig jól megél a helyi maffia, és ezért nem is kell megölniük senkit sem, biztos jövedelem.

2014. febr. 23. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!