Hiszitek, hogy ezek működhetnek?
Meditáció, reiki, energetikai kezelések,jóslás, stb ( [link] )
Ti mennyire hisztek ebben? Mikor fordulnátok egy spirituális tanácsadóhoz?
Nolmáris válaszokat kérek!
a jóslás pedig egyenlő a dolgok ,események megjelenéseinek következményeiből eredendő logikus dolgok ismerésével.ha kinyitod a szemedet,kikövetkeztetheted a jövőt,a kártyával pedig kiveted,az angyalok pont annyit írnak,amennyit tudnunk lehet!!(amit amúgy is sejtettünk,ez csak joban rávezet!
nem akarok megsérteni senkit,de ez a biblia ördögségekkel is tele van nyomva,és igen kevés benne a jóra való igyekezetre tanítás!
15:32
Érdekes! a reiki és ** kezelést NEM adhatják pénzért,ezt még az oklevelemen is feltüntették,nehogy visszaéljünk a jóval!Mint már mondtam,ami használ,az a hitetleneknek is használ,nem kell benne hinni,meg kéne ismerni,mielőtt elítéled,de hát a ti istenetek szerint a gyógyítás rossz dolog..no komment..
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Kedves jehovás!Az idézetedet úgy értelmezem,hogy a gonoszságra használt spiritizmust ítéli el a bibliátok,ugyanis a környezetben negatív dolgok,kutyák, hazugok vannak!Az illik ide,akik a spiritizmust gonoszságokra használják,de itt a mai világban ez egyre kevesebb,mivel akik spiritizmussal foglalkoznak egyre fejlettebbek,úgy prbálnak élni,hogy az igazi istennek megfeleljenek,nem azt vallják,hogy bűnt teszek,de utána elmegyek gyónni és kész,hanem egyszerűen NEM tesznek bűnt,mivel van eszük előtte gondolkodni!!
nem akarok megbántani egy bibliást sem..bocsánat..
Jehovás,téged is áldjon meg az igazi jószívű isten!
De hidd el,nem jó dolog a háborúra uszítás, és egyéb fenyegetések,egy csomószor emlegetik a meg kell halnia kifejezést,ez nem pozitív,senkinek nem kell meghalnia addig,amíg nem teljesítette a feladatot,amiért ideszületett.ez az én véleményem,nem akarlak bántani,ha te ebben hiszel,így gondolod,rendben..kinek a fekete ruha tetszik,kinek a zöld..ezt ma már rég meg kellett volna érteniük az embereknek,és mégsem sikerült..
Nem olvastam az előttem írók válaszát, csak a saját véleményemet tudom elmondani. Eddigi életemben nem hittem Istenben, sohasem meditáltam és nem olvastam bibliát. Eddigi életemben átlagember voltam átlagos problémákkal, átlagos szintű stresszel, átlagos mindennapokkal, átlagos érzelmekkel.
Egy nap ez megváltozott. Azon a napon mikor puszta kíváncsiságból meghallgattam egy spirituális témájú hangoskönyvet "ugyan mit veszíthetek" alapon. Azóta új fejezet kezdődött az életemben, mert kinyílt előttem a világ -az Élet kapuja, és én beléptem rajta. Itt vagyok. Eddig is itt voltam, csak éppen nem tudtam róla úgy ahogyan a többi ember sem tud róla.
Egy nap mindenki rátalál az Egy Igazságra -ki előbb, ki utóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!