Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hiszitek, hogy ezek működhetnek?

Hiszitek, hogy ezek működhetnek?

Figyelt kérdés

Meditáció, reiki, energetikai kezelések,jóslás, stb ( [link] )

Ti mennyire hisztek ebben? Mikor fordulnátok egy spirituális tanácsadóhoz?

Nolmáris válaszokat kérek!

2010. jan. 2. 15:01
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
kedves 15.11 nem zavar, hogy olyanokat ajánlasz másoknak, amit a biblia EGYÉRTELMŰEN ELÍTÉL?
2010. jan. 2. 15:16
 12/31 A kérdező kommentje:
Senki sem állitotta, hogy istentöl jön bármilyen erő.
2010. jan. 2. 15:16
 13/31 A kérdező kommentje:
Amit ajánlott, az az angyalkártyás joslás. Nem tudom, ezt elitélné a biblia?
2010. jan. 2. 15:18
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
jajj...biblia,az én istenemet istennek hívják,nem jehovának,sajnálom,más vallásotok van,a biblia meg egy könyv..szerintetek isten szava van benne,akkor legyen az,a ti isteneteké,az én istenem nem gonosz,nem büntet,nem fenyeget,nem is kell félnem tőle,mivel rosszat sem csinálok,megértelek titeket,de ne akarjátok már a saját vallásotokat másra erőltetni!Nem kérünk a hazugságokból,nekünk ez nem igazság!sajnálom,de nálam nincs pokol,csak túlvilág,és a reinkarnáció a "hitem" bár inkább tudom,hogy van,mint hiszem..(saját tapasztalat)
2010. jan. 2. 15:22
 15/31 anonim ***** válasza:

isten ments a bibliától,az isteni energia,pedig nemmás,mint az élet energiája,ami mindenben benne van,és ha valahonnan akkor istentől csak pozitív energia jön! :P

Majd akkor izguljatok,kedveskéim,ha a sátánhoz imádkoznak az emberek,és tőle kérnek energiát!Amíg istentől,addig nem kell besz@rni!! :D

2010. jan. 2. 15:25
 16/31 anonim ***** válasza:

pf,vigyázz,lehet,hogy a biblia még az angyalokat is elítéli!! :D

csak akkor azt nem értem,milyen isten írhatta ezt a bibliát,ami majdnem minden jót elítél,és csak kevés jót követel meg..

2010. jan. 2. 15:27
 17/31 anonim ***** válasza:
kedves kérdező: "ne lehessen találni köztetek olyat, aki jóslással foglalkozik" inti Isten mózest az 5 mózes 18:10-ben. galácia 5:20-21 "a test cselekedetei pedig.. paráznaság...bálványimádás, SPIRITIZMUS... ami ezeket illeti, előrre figyelmeztetlek benneteket...hogy akik ilyeneket gyakorolnak, nem öröklik Isten királyságát"
2010. jan. 2. 15:30
 18/31 A kérdező kommentje:
Kicsit eltértünk a tárgytól.
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
a meditáció pedig egy mélyebb gondolkodás..a ti istenetek nem enged gondolkodni sem???azon se csodálkoznék..
 20/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm 15.30.

Ezt nem tudtam.

2010. jan. 2. 15:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!