Baranyi kálmanné kérdése:
Cigányok kőzt is vannak rendesek, miért nem hiszitek el?
Figyelt kérdés
2009. aug. 19. 22:02
1/25 anonim válasza:
Elhisszük, csak sajnos elenyészően kevesen vannak.
2/25 anonim válasza:
általában a magyar ember nem hiszi el..én a világon nem tudok mégegy olyan nemzetet,mint a magyar!nagyon rasszisták!
én teljesen képben vagyok,hogy a romák között is ugyanúgy van jó ember,tisztességes,és rossz is,és ez nem csak rájuk értendő.Mert egyik népben sincs olyan,hogy csak jó,vagy csak rossz!
Én privátul ezért nem szeretem a magyarországiakat.Lenézőek és primitivek!!!!
3/25 anonim válasza:
Elhiszem, én is ismerek. De sajna 500-ból 1fő.
4/25 anonim válasza:
Vannak, persze. Csak valahogy a nem rendes réteg hangosabb.
5/25 anonim válasza:
ÁÁ ezaz, gonosz rasszista primitív magyarokXD ezt te tényleg komolyangondoltad?
6/25 anonim válasza:
igen teljesen komolyan gondoltam! útálom a primitiv felfogást!pff.szánalom!
7/25 anonim válasza:
Nem hiszem el,mert már túl sokról tudom az ellenkezőjét.
8/25 anonim válasza:
Második!
Te még nem ismertél cigányt! Az észt azt osztogatot, pedig neked se sok van!
Mielőtt lerasszistáztok, elárulom nektek, hogy nincs egyetlen cigány barátom se, de a sors megáldott néhány (sok) cigány rokonnal! Aki nem ismeri őket az ne írkáljon ostobaságokat!
10/25 anonim válasza:
Túl kéne már lépni ezen az ugye vannak rendes cigányok is tematikán. Ez nem vezet sehova, csak gittrágáshoz. (Hetente van több hasonló kérdés.) Mindig jönnek a sablon válaszok, hogy á dehogy, vagy de igen vannak, én is láttam egyet. Itt az a baj, hogy a cigányság, mint etnikum nem tudott beilleszkedni a kapitalizmusba, felkészültsége és munkakultúrája miatt, és a rendszerváltás óta nem csak hogy nem integrálódott, de távolabb került a többségtől, mint valaha. És ez természetesen gerjeszti a feszültséget. Mert ugye az, ha egy több százezres népesség arra rendezkedik be, hogy segélyekből meg lopásból éljen, egyre inkább irritálja azokat, akiknek más a felfogásuk, különösen a válság és a megszorítások idején. És itt van a probléma gyökere, ez szüli a tömeges ellenérzéseket, és ez teljesen független attól, hogy vannak-e rendes cigányok. Egyébként persze, hogy vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!