Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Cigányok kőzt is vannak...

Baranyi kálmanné kérdése:

Cigányok kőzt is vannak rendesek, miért nem hiszitek el?

Figyelt kérdés
2009. aug. 19. 22:02
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Mit lop a magyar és mit lop a cigány?Ki lop nagyobbat?
2009. aug. 19. 22:24
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

a cigánytól jobban félek.

amugy elhiszem igen. csak k/rva kevesen vannak..

ez most olyan dolog h vannak rendes magyarok is ELHISZED??

csak sajnálatos h a magyarok országában ez a sok mocskos büdös gally nép tönkre tesz mindent.

TISZTELET A KIVÉTELNEK

2009. aug. 19. 22:29
 13/25 anonim ***** válasza:
95%

Szerinted ki lop nagyobbat?

Múlt héten kétszer is betörtek a szomszédba, hiába volt kamera, a cigányok így is elvitték az összes ékszert és az autót is el akarták lopni, csak nem tudták kinyitni a kaput (szerencsére). Honnét tudom, hogy cigányok voltak? A kamera felvételéről.

2009. aug. 19. 22:31
 14/25 anonim ***** válasza:
98%

Én elhiszem v van, de elenyészőőő!

Van, mert a szomszédban is rendes cigányok laknak, akik dolgoznak, és nem 7 gyerek van, hanem 2. És ha kell vmi, akkor kölcsönösen kérünk/adunk egymásnak, ha úgy van, pl ha elfogyott a cukor, de a bolt zárva és éép sütit süt mamám, akkor adnak. Ugyanez fordítva. Tesóm is odaát játszik a szomszéd kislánnyal.

De a többi 95% egyáltalán nem ilyen sajnos, akit ismerek, azokat rühellem. :S

2009. aug. 19. 22:36
 15/25 anonim ***** válasza:
98%

Elhiszem, de a deviancia mindig feltűnő, és sajnos a cigány emberek között nagyon magas a deviáns személyek aránya.

A kérdező kommentjére :

Érdekes felvetés, és teljesen jogos.

Az embereknek a személyes biztonságérzete az egyik legfontosabb igénye.

A közösből történő lopás ( a korrupt politikustól az adócsaló vállalkozóig ) nem veszélyezteti ezt a személyes biztonságérzetet, hiszen olyat lopnak el, ami áttételesen okoz kárt az embereknek.

Az emberek magánszféráját érintő bűnözés a garázdaságtól a kertből történő uborka lopáson keresztül az autólopásig közvetlenül érinti a károsultat és a biztonságérzetet.

A cigány származású bűnelkövetők jelentős százaléka az emberek közvetlen biztonságérzetét befolyásoló bűncselekményt követ el ellenben a fehérgalléros bűnözőkkel.

2009. aug. 19. 22:41
 16/25 anonim ***** válasza:
82%

Igen, a kisember ezzel a mindennapi lopással találkozik, ez irritálja, és igenis idegesíti, ha lelopják a terményét, ha elviszik a tyúkját, vagy a lakásából a motyóját. És ha ez rendszeressé, megélhetésszerűvé válik, akkor előfordulhat, hogy nem lehet így élni tovább.

Na most ehhez képest persze ott vannak a BKV-ügyek, meg ez egyéb mindennapi milliárdos lenyúlások. Hát igen, ha akarom, ez is lopás, de mégse mondanám, hogy ehhez képest az én tulajdonomat érintő kis lopások eltörpülnének, mert az engem érint közvetlenül. De ne hidd, hogy ezek a nagy ügyek kevésbé irritálnák az embereket! Ez ugyanúgy elfogadhatatlan és mindenki fel van háborodva. És meglesz ennek is a következménye.

2009. aug. 19. 22:42
 17/25 anonim ***** válasza:
91%
Kedves kérdező!Igen vannak rendes cigányok meg vannak nem rendesek.De nem véletlenül mondanak rájuk ezt azt és nem véletlenül köz utálat tárgya a cigány rá szolgáltak és rá is szolgálnak nemtudom őket sajnálni,lehet másképp is pénzhez jutni nem pedig becsületes embereket leütni kirabolni kizsebelni átvágni.Ezt az energiát máshova is kamatoztathatnák.Én is csak életbe szeretnék maradnimég sem károsítok meg senkit élek ahogy tudok.
2009. aug. 19. 22:43
 18/25 anonim ***** válasza:
95%

Van rendes cigány és nem rendes magyar is.

Kikérem magamnak, nem vagyok rasszista, én csak azokat az embereket utálom, akik nem tudnak emberien viselkedni, bőrszíntől függetlenül!

Felőlem lehet valaki hupilila, ha normális, akkor jó.

2009. aug. 19. 22:59
 19/25 anonim ***** válasza:
77%

És akkor mi van ha a cigányok között is van rendes? Na, mivan, akkor mivan? He? A többi 95% marad ugyanaz a a patkány, ami...egyékbént nagyon igaza van annak aki a legelején azt írta h ezzel nem megyünk semmire! Mert valóban nem megyünk! Mire megyünk azzal h azon rágjuk a sz.rt h van-e rendes cigány vagy nem?

Mondok valamit amiért nagyon sokan utálni fognak, de nem lehet elhallgatni: a 8 éves korú magyarországi tankötelesek fele már cigány, és a tendencia rohamosan romlik...Úgyhogy lehet gondolkodni, meg integrálgatni a cigányokat, csak meg lehet nézni magyar ember mennyi lesz az országban 20 év múlva. Sajnálom, nem vagyok rasszista, de Magyarországot magyar emberekkel tudom elképzelni, talán ezért is hívják így, de 20 év múlva lehet h már cigányország lesz a neve, mert hogy magyar nem sok lesz ha így mara az biztos! És akkor majd ki fog integrálni kit? ha már mi leszünk a kisebbség...Senki ne gondolja elvakult próféciának amiket leírtam, 20 évvel ezelőtt sem gondolta senki hogy ez lesz, ami most van...

2009. aug. 19. 23:15
 20/25 anonim ***** válasza:
46%
Ha tényleg rendes, művelt ember lennél, akkor nem számítana, hogy cigány vagy. De, hogy egy kérdést nem sikerült összehoznod, az kicsit sok.
2009. aug. 20. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!