Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a jó módszer a védekezésre...

Mi a jó módszer a védekezésre a veszélyes, balhés emberek ellen? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Különösképpen a romákról van szó (de nem csak róluk), ugyanis 3 hónap alatt már a sokadik alkalommal akartak "felszedni" meg cigit tarhálni és baromira félek tőlük. Korábban, 16-17 évesen éjszaka mászkáltam haza utolsó busszal (egyedül) pl.: melóból,mégsem kötöttek belém. Ma meg fényes nappal "ajánlkozott fel" egy nem túl biztató személy :/ Nem öltözködöm kihívóan,szinte mindig sportcipőben, laza pólóban meg rövidgatyában/sportgatyában vagyok,nem sminkelek,semmi olyan nincs rajtam ami figyelemfelkeltő (na jó,van 1 piercingem meg vöröses a hajam,de ez nem olyan extra)

A barátom szerint az hatásos, ha kimutatja az ember hogy nem fél tőlük és rájuk kiabál, durván beszél,stb. de csak akkor ha vannak körülöttünk még emberek, mert magányosan szétszednek. Vagy azt javasolta még hogy hordjam gyakrabban az acélbetétes bakancsomat mert attól félnek, és ha valaki jönne kötözködni, akkor fenyegessem meg.

Én sosem merném ezeket megtenni mert egyrészt mindig akkor kapok beszólást amikor tökegyedül vagyok, másrészt hiába vagyok izmos-vállas sportoló,félnék hogy előkerül valami bicska,vagy csak simán rámhívnak még 1-2 havert. Ezekben az említett esetekben mindig gyorsan,udvariasan leráztam őket és olyan gyorsan elhúztam a helyszínről, ahogy csak tudtam. De most már kezdek egyre nyugtalanabb lenni ha emberek közé megyek, tartok tőle hogy megint ki akar kezdeni velem valaki.

Valakinek esetleg valami tapasztalata?

19/L

2014. jún. 10. 21:26
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem ne foglalkozz velük és kész.

Ha tényleg megtámadnának, akkor meg üvölts ahogy bírsz és fuss el.

2014. jún. 10. 23:13
 2/2 anonim ***** válasza:
gazpisztoly zsebbe.
2014. jún. 11. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!