Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a kövér emberekről?

Mit gondoltok a kövér emberekről?

Figyelt kérdés
Hogy lusták, igénytelek vagy valami mást? Mire gondoltok, mikor megláttok egy 80 kilós nőt vagy egy 110 kilós férfit?
2009. dec. 31. 15:00
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
ahogy álltalában fennakad a férfiak szeme egy barbibabán. én egy molett, kövér csajra kapom fel a fejem. 80kilós nő. ...hm nem tartom soknak. nekem 90 kilós volt a legvékonyabb barátnőm. jelenlegi párom 150kg. (ugytudom170 is volt megismerkedésünk elött.) neki ugymond' örökölt a tulsulyossága. nem zabálós, nem zugevő, gyerekkori képein is erős alkatu volt. nekem tetszenek a kövér nők. jómagam (70 kilo vagyok) 30f
2009. dec. 31. 16:41
 22/29 anonim ***** válasza:
96%
16:39 - De te eljársz heti 3-szor úszni, és már az is segít, hogy egészséges maradj a súlyod ellenére, sőt, megkockáztatom, hogy a súlyod egy része már nem is zsír, hanem inkább izom, és az viszont nagyobb tömegű, mint a zsír.
2009. dec. 31. 16:46
 23/29 anonim ***** válasza:
95%

Nem gondolok semmire nincs róla véleményem nem ítélkezem hogy pfejj miért nem képes ezt+azt tenni magával...

Akkor amikor nézem úgy néz ki, ahogy, az okon nem gondolkozom...

de. egyszer a sulibüfénél egy molett, pufi(kb látni rajta hízik elfele) csaj mondta hogy mit kér. "hmm egy ilyen+olyan csokit, olyan szendvicset majonézzel, kóla..." amolyan 'nyam-nyam' hangnemmel.

Mintha a heroinadagját vette volna épp...:S na az elég... kiábrándító volt, pedig nem lett volna olyan rossz bőr -15kilóval. Egy ilyennek ha már szeret enni legalább arra figyelhetne hogy miket eszik...

2009. dec. 31. 17:00
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

175 cm vagyok 20 kg plusz van rajtam... Egyik barátom sem a külsöm miatt szeretett meg... Minden társaságban én vagyok a legnagyobb bohóc, sírva röghögnek tőlem. Igaz hogy edzeni járok és januártól bekeményítek, de nem a testem zavar, erönléti felvételim lesz 2 év múlva.

Egyik barátnőm szintén jó húsban van, és az is iszonyat nagy bohóc. Mindenki szereti.

Magamról meg csaak annyit hogy egészséges és boldog ember vagyok aki imád élni! :)

Akkor mi is számít igazán?....

2009. dec. 31. 17:03
 25/29 A kérdező kommentje:
Nekem meg elegem van a "bohóc" szerepből, szeretnék egészséges lenni (bár nem biztos, hogy attól, hogy valaki vékony, egészségesebb), illetve az is jó lenne, ha végre a férjem azt mondaná, hogy szexi vagyok...jó, így is szeret, de lehet, hogy úgy mégiscsak jobban tetszenék neki. Majd meglátjuk, hogy sikerül-e...igyekszem.
2009. dec. 31. 17:28
 26/29 anonim ***** válasza:

Nem kell soványnak lenned, csak maradj egészséges határon belül, mint írtam, anyukámnak a kövérség miatt már betegségek és szövődmények jelentkeztek (ilyen volt a cukor is, 20-as cukra lett, véletlenül derült ki, miután lefogyott, elhagyhatta az inzulint és a gyógyszert is, továbbá nem bírt menni, minden séta után, még egy bevásárlás után is, leizzadt, kapkodta a levegőt, vérnyomásproblémái lettek, most már aránylag jól van).

Ha egészséges határon belül maradsz, azt tartsd, onnan nem szabad a határon kívülre se lefelé se fölfelé menni.

2009. dec. 31. 18:14
 27/29 anonim ***** válasza:
Azt h ált.iskolában gyakran kiközösítik őket, csúfolják őket, nehezebb beilleszkedniük,párkapcsolatot kialakítaniuk, öltözködniük,mozognuk,izzadnak,nehezebben kapnak munkát, szórakozóhelyen +nézik őket h milyen kövérek.
2009. dec. 31. 23:03
 28/29 anonim ***** válasza:
Kövér emberként könnyű elmagányosodni, elszigetelődni, depresszióssá, lelki sérültté válni. Összességében sztem inkább hátrányos, és az érdekeit is csökkent mértékben tudja érvényesíteni emiatt. + bizonyos betegségek is kialakulhatnak amiről már volt szó.
2009. dec. 31. 23:09
 29/29 anonim ***** válasza:
Azért 158 cm-hez 90 kg nagyon sok...
2010. jan. 1. 02:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!