Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a kövér emberekről?

Mit gondoltok a kövér emberekről?

Figyelt kérdés
Hogy lusták, igénytelek vagy valami mást? Mire gondoltok, mikor megláttok egy 80 kilós nőt vagy egy 110 kilós férfit?
2009. dec. 31. 15:00
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
94%

Tudod a sport egy olyan dolog hogy bármikor el lehet kezdeni, csak akarni kell. Vannak 70-80évesek is akik megtalálják a maguknak való kényelmes nem túl erőltetett sportot. a lényeg a mozgáson van én nem azon hogy megszakadj. Ha nagyon akarnád te is sportolhatnál. Az ne lehet kifogás hogy már késő.

Egyébként a gondolatom a kövérekről hogy egyrészt sajnálom őket, másrészt egészségtelen és nem utolsó sorban undorító. De ha valaki jól érzi magát úgy akkor még jól is áll neki. aki pedig nem, az csak kesereg de képtelen megmozdulni. Na az már undorító!

2009. dec. 31. 15:44
 12/29 anonim ***** válasza:
75%
Én azért eszek hogy éljek de ők azért élnek hogy egyenek.Persze a kövérség adódhat betegség miatt is pl. bronhitisz vagy asztma
2009. dec. 31. 15:50
 13/29 anonim ***** válasza:
92%

Egy 80 kilós nő nem kövér (túlzottan) ha 180 cm... Én 77 kg vagyok és 180 cm.. Szülés után egy tizes maradt még rajtam (67 szoktam lenni)... de el fogom tüntetni. Ja, és ha nem sikerül? Hát akkor nem.. :) Hájasbödön nem vagyok azért (ahogy az egyik "kedves" hozzászóló jellemezte a kövér embereket).

Honnan tudhatnánk, hogy ki mitől kövér???! Szülés után van pár hónappal? Genetikailag ilyen?

Én csak azt szoktam nézni, ki milyen ember, és nem azt, hogy ki hány kiló. A baráti társaságomban (a legjobb barátaim között) van anorexiás kinézetű és és vidám, gömbölyű anyuka is.. Mindkettőjüket imádom. Ja, és kivel lehet jókat röhögni? Tippelhettek! :)

2009. dec. 31. 15:50
 14/29 anonim válasza:
100%
kezdd csak el a mozgást! már a séta is sokat segít, ha kicsit erőlteted. de az uszás a legjobb! kellemes és nem megeröltető. meglátod, sokkal jobban fogod érezni magadat, már önmagában a mozgástól is. :)
2009. dec. 31. 15:52
 15/29 anonim válasza:
100%
Egyaltalan ne aggodj a 90az meg nem olyan veszes:-)en 70kg vok,es voltam mar 77is,igaz magas vagyok 176cm,puszi
2009. dec. 31. 15:53
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

Én 90 kg os vagyok és 21 éves.Kicsit kövérnek érzem magam de lesz@rom.Sohasem akartam lefogyni még meg se próbáltam.

Van csajom autóm munka helyem szóval nem érzem azt hogy ezen változtatni kéne vagy a test tömegem miatt valamit nem tudnék megcsinálni.Van egy kollégám aki 120 kg os és neki is van felesége gyereke munka helye és nagyon rendes szóval nem szabad kinevetni vagy lehordani senkit mert kövér.Ő választotta ezt az életet és másnak nem árt vele /nem úgy mint a dohányosok akiknek a füstjüket kell szívni.)

2009. dec. 31. 15:54
 17/29 A kérdező kommentje:
Azért egy 90 kg-os nő meg egy 90 kg-os férfi között van különbség főleg nektek férfiaknak, nem igaz? Én 158 cm vagyok csak, de szülésem előtt 70-73 kg között voltam. Most úgy érzem, hogy innen fogyni nem lehet normálisra. Mikor 70 kg voltam, akkor sem tudtam soha elképzelni, hogy valaha 55 kilós is lehetnék...most meg pláne nem. Úszni nagyon szeretek/szeretnék, de nincs ki vigyázzon a babára. Én így nem érzem jól magam és le akarok fogyni végre magam miatt elsősorban és nem a férjemért vagy másért. Szeretném magam egyszer normális testalkattal is látni arról nem beszélve, hogyha most híztam a terhességnél kb. 15 kg-t, akkor a második terhességem végére elméletileg már 100 fölött lennék. Úgy érzem, hogy boldogabb lennék vékonyabban, bár ezt addig nem tudhatom, amíg nem vagyok az. Azt hiszem, hogy annyiból jó volt, hogy engem a férjem nem vékonyan ismert meg, őt nem zavarja a súlyom és sosem hagyna el emiatt, míg nem 1-2 ember már pár kilóért lelép.
2009. dec. 31. 16:22
 18/29 anonim ***** válasza:
98%
Én kövér gyerek voltam, de mára már lefogytam és így sokkal jobban érzem magam. A kövérség egy teher, amitől meg kell szabadulni.
2009. dec. 31. 16:36
 19/29 anonim ***** válasza:
98%

Csak így súlyból nem ítélek, mert ha valaki nagyon magas, ahhoz több súly is társul, vagy ha izmos, akkor is. :-)

Ha valakin látszik, hogy egészségtelenül túlsúlyos, azt gondolom, hogy bárcsak nekik is lenne olyan akaraterejük, mint anyukámnak volt, amikor 149cm magas és 96kg volt, és leadott 1 év alatt 30 kilót (5-öt visszaszedett, de ez már kibírhatóbb), az élete múlt rajta, szövődmények kezdtek jelentkezni, és ő még nem akart meghalni, sikerült. Tudom, hogy mekkora erőfeszítés kell egy ilyen fogyókúrához, és nehéz, de azt is tudom, hogy muszáj, ha valaki nem akar idejekorán meghalni.

2009. dec. 31. 16:37
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Én kereken 165 kg vagyok. Önbizalomban nem szenvedek hiányt, lehetőségeim határtalanok, felmászom a Mátrára, sőt legutóbb pl. a Teide csúcsára is, ha kell. Fel tudok ülni a biciklire, laboreredményeim jók. Eljárok heti háromszor úszni, de eszem ágában sincs lefogyni. Ugyanis azt, hogy ilyen legyek ÉN AKARTAM ÉS ÉN VÁLASZTOTTAM. Mert menekültem valami elől, amire ez volt az egyetlen megoldás. És most biztonságban vagyok. És itt is akarok maradni.

Hívhatnak hájasbödönnek, zsírtanyának vagy bárminek. Tudom, hogy azok, akik számomra fontosak meg fognak védeni. Mert nem a súly definiálja az életben elért sikereimet, a baráti kapcsolataimat. Minden barátom tudja, hogy lehet Brad Pitt kinézetű, nekem úgyis nagyobb esélyem van mindenkinél :)

Élni tudni kell.

2009. dec. 31. 16:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!