Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a kövér emberekről?

Mit gondoltok a kövér emberekről?

Figyelt kérdés
Hogy lusták, igénytelek vagy valami mást? Mire gondoltok, mikor megláttok egy 80 kilós nőt vagy egy 110 kilós férfit?
2009. dec. 31. 15:00
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
84%
Hát, ha valaki nagyon kövér, akkor azt gondolom, hogy te jó ég, hogy hagyhatta idáig fajulni a dolgokat. Ha valaki csak szimplán duci, molett, husi, de ezek mellett igényes, ad magára, akkor néha még irigylem is, hogy mennyire ügyesen tud öltözködni.
2009. dec. 31. 15:07
 2/29 anonim ***** válasza:
25%

Azt, hogy dagadék zsírosbödönök.

Bár engem nem zavarnak, de én biztos nem lennék képes úgy élni, mindenképp lefogynék egy normális súlyra. Egyrészt az esztétika, egyrészt az egészség miatt-

2009. dec. 31. 15:11
 3/29 anonim ***** válasza:
88%
Látni rajtuk,hogy boldogok-e,vagy csak egy nagy görcsök.Ha boldogok,akkor jó,ha görcs,akkor jó lenne észrevenniük,belátniuk,és változtatniuk.Azért a 80 még nem olyan vészes:)
2009. dec. 31. 15:16
 4/29 anonim ***** válasza:
17%
undorító az a sok háj ami rajtuk van, és hányingerem van tőle... és csodálkoznak h nincs párjuk
2009. dec. 31. 15:21
 5/29 anonim ***** válasza:
100%

Van egy kolléganőm, akinek ki kellett venni a gyömorgyűrűjét.

9 hónap alatt 20 kilót hízott vissza.

Egyszerüen nem tudja megállni, hogy ne egyen.

A véleményem az, hogy az evés ugyanolyan kényszerbetegség, mint az ivás, dohányzás, drog vagy játékgépezés.

Aki pl. dohányzik és nem tudja abbahagyni, az ne itéljen el egy olyan embert aki pl. sokat eszik.

Tehét én ugyanazt gondolom a kövér emberektől, mint a dohányosokról!

/Nem haza beszélek, bár ha 10 kiló lemenne boldog lennék!/

2009. dec. 31. 15:22
 6/29 anonim ***** válasza:
81%
ja utolsó vagyok... kivétel az aki nem a zabálás miatt lett ilyen hanem genetika...bár az is tehetne ellene valamit
2009. dec. 31. 15:23
 7/29 anonim válasza:
40%
azt h kövérek
2009. dec. 31. 15:24
 8/29 anonim ***** válasza:
96%
Régen kövér voltam -lusta és önbizalomhiányos.Mióta lefogytam megjött az önbizalmam és sokkal tevékenyebb is vagyok.Nem nézem le őket ,mert tudom milyen nehéz volt lefogyni nekem is,de az embernek adnia kell magára akár nő,akár férfi.A kövér emberek gyakran igénytelenek és önbizalomhiányosak.
2009. dec. 31. 15:25
 9/29 anonim ***** válasza:
95%

Attól függ, melyik fajta kövérség.

1.Van a zabálós, akinek mindegy, mit csak egyen, az arcán is látszik, hogy ő ebbe csoportba tartozik-e.

2.Van aki így "született" bármit tesz mindig kövérebb lesz, mint az átlag, ők eléggé fajsúlyosak is és gátlásosak.Ezzel küzdenek egész életükben és nem tudják elfogani magukat, még akkor sem ha éppen lefogytak kövérnek érzik magukat úgy is.

3.Van aki elhagyta magát és még nem talált vissza magához, keresei az utat, nem is érzi jól magát a bőrében.

4. Van az ínyenc, aki jókat eszik, iszik, jó minőséget és sokat. Ők ált. nagyon jókedvüek.

Most ennyi jutott eszembe a magam részéről az 1. típust nem szeretem, azoktól rosszul vagyok a többieket kedvelem.

2009. dec. 31. 15:29
 10/29 A kérdező kommentje:
A kérdést egyébként azért tettem fel, mert úgy érzem, sokáig nem láttam reálisan magam. Nálunk otthon mindenki kövér, a szüleim sosem mondták, hogy ne egyek ezt vagy azt. Szóval én is elég kövér vagyok, de ezzel sokáig nem foglalkoztam, mert soha nem volt kimondva otthon, hogy ez rossz, káros, hanem végülis ez ideálisnak volt tekintve. Nem eszem sokat, de soha nem sportoltam, szerintem ez hatalmas hiba volt. Most már nagyon nehéz rávennem magam erre és a terhességem alatt még több kg jött fel. Majdnem 90 kiló vagyok. Fogalmam sincs, hogy egy napon le tudok-e majd fogyni. Úgy érzem, hogy az elmúlt több, mint 20 év sportmentes életet nem nagyon tudom jóvá tenni...
2009. dec. 31. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!