Mit gondoltok a kövér emberekről?
Azt, hogy dagadék zsírosbödönök.
Bár engem nem zavarnak, de én biztos nem lennék képes úgy élni, mindenképp lefogynék egy normális súlyra. Egyrészt az esztétika, egyrészt az egészség miatt-
Van egy kolléganőm, akinek ki kellett venni a gyömorgyűrűjét.
9 hónap alatt 20 kilót hízott vissza.
Egyszerüen nem tudja megállni, hogy ne egyen.
A véleményem az, hogy az evés ugyanolyan kényszerbetegség, mint az ivás, dohányzás, drog vagy játékgépezés.
Aki pl. dohányzik és nem tudja abbahagyni, az ne itéljen el egy olyan embert aki pl. sokat eszik.
Tehét én ugyanazt gondolom a kövér emberektől, mint a dohányosokról!
/Nem haza beszélek, bár ha 10 kiló lemenne boldog lennék!/
Attól függ, melyik fajta kövérség.
1.Van a zabálós, akinek mindegy, mit csak egyen, az arcán is látszik, hogy ő ebbe csoportba tartozik-e.
2.Van aki így "született" bármit tesz mindig kövérebb lesz, mint az átlag, ők eléggé fajsúlyosak is és gátlásosak.Ezzel küzdenek egész életükben és nem tudják elfogani magukat, még akkor sem ha éppen lefogytak kövérnek érzik magukat úgy is.
3.Van aki elhagyta magát és még nem talált vissza magához, keresei az utat, nem is érzi jól magát a bőrében.
4. Van az ínyenc, aki jókat eszik, iszik, jó minőséget és sokat. Ők ált. nagyon jókedvüek.
Most ennyi jutott eszembe a magam részéről az 1. típust nem szeretem, azoktól rosszul vagyok a többieket kedvelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!