Mit gondoltok azokról az emberekről, akik tükörben pózolva készítenek magukról képet?
Figyelt kérdés
Olyan magányosak, hogy a tükör készít róluk profilképet? Ráadásul ott van a mappában még 15 ilyen fotó... szóval szerintem ez annyira abnormális. Vagy túlreagálnám? Komolyan nem értem az ilyen embereket. Szerintem gáz.2011. júl. 28. 21:29
1/10 anonim válasza:
Szerintem is gáz, mert a tükör rontja a képminőséget.
2/10 anonim válasza:
jah. gááááz. nekem is van ilyen ismerősöm nem is egy
3/10 anonim válasza:
Követik a divatot. Én a magam részéről ezt hülyeségnek tartom, de ők tudják...
4/10 anonim válasza:
miért? az jobb mikor bepózol a szobában és anyuci vagy apuci csinálja róla a képeket?:)
5/10 anonim válasza:
hát szerintem jobb:D egyébként az én profilképem az olyan, hogy az arcomról van, és én csináltam magamnak. a többi képem meg meg kirándulásról, párommal, összejöveteleken... de tükrös... annyira nem zavar, hogy más olyanokat csinál, de én gáznak tartom.
6/10 anonim válasza:
@21:39-es
Az sokkal jobb. Vagy használhatja az önkioldót.
7/10 anonim válasza:
Vannak nagyon vicces képek, amelyek így készültek :)
8/10 anonim válasza:
Szánom őket. Ráadásul a tükör szééből mindig befigyel valami cikis dolog. 15 éves kiscsaj feltúrbózott szúnyogcsípéseket fotóz fűzőben, de látszik a tükörben, hogy mackónadrág van rajta. :) Kupi a háttérben... fun
9/10 anonim válasza:
Szerintem gáz és némelyik még arra sem veszi a fáradságot hogy kitakarítson vagy legalább megpucolja a tükröt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!