Mi véleményed az ilyen emberekről?
Most kezdtem az egyetemet.Egy régi barátnőmmel vagyunk egy szobában.Nagyon durva lakótársakat kaptunk.A fürdőszobában koszt hagynak maguk után,minden nap szőrrel,hajjal van tele a mosdó.Zuhanyozás után nem törlik fel a vizet maguk után,a wc-t egy hét alatt elcsszték.Éjjel a szomszéd szobában lakó srác tök hangosan telefonál,filmet néz...kedves lakótársaink nem járnak be a tanításra,délben felkelnek,este balhéznak,ajtót csapkodnak,kiabálnak.Teljesen új épületben lakunk,attól tartunk hogy a lakótársaink minden heteken belül tönkre fognak tenni,mert semmire se tudnak vigyázni.
Minap füztünk,és az egyik srác belekotort a kajánkba.
Ha albérlet akkor két lehetőség van.
1.kidobni őket,és keresni helyükbe normális lakókat.
2.Minél előbb új albérletet keresni
Nekem rettentően negatív véleményem van róluk! Tipikus kis nyikhajok, akik kiszabadultak otthonról, ők a "nagy egyetemisták/főiskolások", tanulni csesznek, csak a buli, lébecolás.
Tönkreteszik az albérletet, és ez rátok nézve is visszaüthet: ha a főbérlő néha benéz, ki lesz akadva. Arról nem is beszélve, hogy a ti normális életviteleteket is megzavarják. Keressetek új albérletet vagy beszéljetek velük, hogy vegyenek vissza. Esetleg a főbérlőnek is szólhattok, ha nem javul a helyzet.
Amíg egyetemre jártam, az ilyenektől rosszul voltam. Én is rengeteget buliztam, de más cuccára mindig vigyáztam és megpróbáltam a lakótársakhoz alkalmazkodni.
A szocializáltságuk nulla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!