Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Gyakorikérdés-függő lettem!...

Gyakorikérdés-függő lettem! És ti?

Figyelt kérdés
Naponta egy órát minimum itt töltök, minden éjjel várom, mennyit ugrok a toplistán! Vettem ma egy sört, hogy megiszom, ha bekerülök az első kétezerbe. (ma várható) Normális ez?Ha te is függővé váltál, írj! Mindenkit felpontozok!
2009. dec. 29. 22:08
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Először csak azért járkáltam fel, hogy kinevessem azokat, akik nem tudnak helyen írni, magyarán trollkodni. Csúnya dolog volt. De közben rájöttem, hogy egy csomó dologban tudok, és nekem is tudnak mások segíteni. Bevallom, igenis függő vagyok. Vannak értelmes kérdéseim is, és vannak olyanok, amik inkább közvélemény-kutatás szerűek. Az nem érdekel, hogy benne vagyok-e az első akárhányban, de az, hogy visszaszerezzem az egykori 86%-os helyes válasz arányomat, inkább.
2010. jan. 25. 12:28
 32/35 anonim ***** válasza:
1146. vagyok, vajon ez jó?
2010. jan. 25. 12:34
 33/35 anonim válasza:
Én is függő vagyok, legalább napi 1 órát vagyok itt fent és olvasok mint egy állat , és osztom az infót. Élettani hatások ?
2010. márc. 13. 21:39
 34/35 anonim ***** válasza:
311. vagyok a toplistán, ráadásul naponta nézem, változott-e. Ez függőség, nem?
2010. márc. 13. 22:02
 35/35 anonim ***** válasza:
Utolsónak, ja elég gyanús. Én egy vérbeli troll vagyok, na jó nem, csak vicceltem. Sokat járok fel, és igyekszem tanácsot adni. Ergo, minden reggel felkelek, gép be, net be, gyik be, tea be.
2010. ápr. 12. 15:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!