Nem szeretnek az osztályba, BŰNBAK lettem! Mit tegyek?
Keresd meg azt aki a legerősebb és mindenkit ő húz és verd meg.
A többieket meg fenyegesd meg...
Én is így vagyok ezzel ,de én megyek finnországba 1 hónapra ,ha hazajövök félholtra verem a húzóembert.
20/f
Iskolaváltás!
Persze nem jó elmenekülni a gondok elöl, de ebben a helyzetben nem tehetsz mást! Ne hogy már megkeserítsék az életedet kitudja hány évig! Menj oda valamelyik szülődhöz és mond el nekik, hogy mi van. Evvel csak az a baj, hogy bemennek beszélni az igazgatóval és az osztályfőnökkel, aki szólni fog az osztálynak és még jobban utálni fognak...!Tapasztalat! Ezért is lenne jó át menni egy másik iskolába, egy új környezetbe. Esetleg egy kicsit erősebb iskolába is mehetnél!:) Nekem be vállt az iskolaváltás!
ez gáz. azért homokost ne neveljen fel senki...jó? így is van elég.
állj ki magadért! ne bőgj,ne rohanj anyucihoz!
oldd meg! rendezd le azzal,aki téged bánt.
"Én is így vagyok ezzel ,de én megyek finnországba 1 hónapra ,ha hazajövök félholtra verem a húzóembert.
20/f"
Sok sikert!
Hmm... alkatfüggő, azért az izmos cigónak ne rohanj neki ha 45 kg vagy. Javaslom gyúrd ki magad, ilyen korban jobb húzodzkodni, vagy fekvőtámaszozni, meg guggolásokat végezni. 14 éves korodra, hogyha megfelelően táplálkozol és a gyakorlat 1 héten 3-4 nap csinálod, nagy rá az esély, hogy feljöjjön némi izom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!