Gyakorikérdés-függő lettem! És ti?
Figyelt kérdés
Naponta egy órát minimum itt töltök, minden éjjel várom, mennyit ugrok a toplistán! Vettem ma egy sört, hogy megiszom, ha bekerülök az első kétezerbe. (ma várható) Normális ez?Ha te is függővé váltál, írj! Mindenkit felpontozok!2009. dec. 29. 22:08
21/35 anonim 

válasza:

Én még csak kb 1 hónapja vagyok fennt az oldalon de függő lettem.Naponta többször megnézem. Sokat vagyok egyedül és így úgy érzem mintha társaságban lennék.A toplista annyira nem izgat de meg szoktam nézni.4000-en belül vagyok.
22/35 anonim 

válasza:

Ja,asszem az vagyok,de egész nap olvasok,tanulok,és mellette ide is felnézek az új kérdésekre,viszont én mobilról netezek, egész napos melléktevékenység ez nálam. Szavazni innen nem tudok,de sokat kérdezek+válaszolok is. 970.hely körül vagyok.
23/35 anonim 

válasza:

Én szintén ,és most találtam még egy oldalt :
SZIVESSÉG.NET , arra is rákattantam :-)
24/35 anonim 

válasza:

Én az 1230. vagyok, de nem vagyok függő :D
25/35 anonim 

válasza:

azt álmodtam,hogy 66%-ból leesett 60%-ra! :DD
de úgynézem csak álom volt..
26/35 anonim válasza:
Én tegnap kezdtem, de már folyton itt lógok:D
27/35 anonim 

válasza:

Én régebben "függő" voltam, de már kezdek kiábrándulni, régen nem ilyen volt ez az oldal. Egy csomó olyan ember van már, akik felteszik a kérdésüket, és ha valaki segíteni akar, ezért megírja a véleményét, azt leoltják meg lepontozzák. A másik meg az, hogy fel van téve egy kérdés, és lehülyézik a kérdezőt, hogy ne kérdezzen ilyen hülyeséget. Az ilyen emberektől rosszul vagyok. Arról meg ne is beszéljünk, hogy a legtöbb ember mennyire nem tud fogalmazni és helyesen írni.
28/35 anonim 

válasza:

Sokat lehet itt olvasni, úgyhogy asszem ezen az oldalon vagyok a legtöbbet. Nem hinném hogy függő vagyok bár kitudja, sose gondolkoztam még ezen. Most néztem meg, benne vagyok az top 1500ban, de nem ezért vagyok itt, nem szoktam nézegetni.
29/35 anonim 

válasza:

Hát sztem is tök lényegtelen hanyadik vagy,bár azt legalább mutatja kb hányan használják az oldalt.
30/35 anonim válasza:
én kb. 1 hete vaok itt...de máár szinte egesz nap megvan nyitva az oldal..es olvasgatok..nezegetek...valaszolgatok..stb :D total rakattantam xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!