Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Gyakorikérdés-függő lettem!...

Gyakorikérdés-függő lettem! És ti?

Figyelt kérdés
Naponta egy órát minimum itt töltök, minden éjjel várom, mennyit ugrok a toplistán! Vettem ma egy sört, hogy megiszom, ha bekerülök az első kétezerbe. (ma várható) Normális ez?Ha te is függővé váltál, írj! Mindenkit felpontozok!
2009. dec. 29. 22:08
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
71%
Én még csak kb 1 hónapja vagyok fennt az oldalon de függő lettem.Naponta többször megnézem. Sokat vagyok egyedül és így úgy érzem mintha társaságban lennék.A toplista annyira nem izgat de meg szoktam nézni.4000-en belül vagyok.
2010. jan. 2. 18:22
 22/35 anonim ***** válasza:
Ja,asszem az vagyok,de egész nap olvasok,tanulok,és mellette ide is felnézek az új kérdésekre,viszont én mobilról netezek, egész napos melléktevékenység ez nálam. Szavazni innen nem tudok,de sokat kérdezek+válaszolok is. 970.hely körül vagyok.
2010. jan. 2. 20:27
 23/35 anonim ***** válasza:

Én szintén ,és most találtam még egy oldalt :

SZIVESSÉG.NET , arra is rákattantam :-)

2010. jan. 3. 04:07
 24/35 anonim ***** válasza:
Én az 1230. vagyok, de nem vagyok függő :D
2010. jan. 3. 10:48
 25/35 anonim ***** válasza:

azt álmodtam,hogy 66%-ból leesett 60%-ra! :DD

de úgynézem csak álom volt..

2010. jan. 3. 12:04
 26/35 anonim válasza:
Én tegnap kezdtem, de már folyton itt lógok:D
2010. jan. 3. 17:29
 27/35 anonim ***** válasza:
Én régebben "függő" voltam, de már kezdek kiábrándulni, régen nem ilyen volt ez az oldal. Egy csomó olyan ember van már, akik felteszik a kérdésüket, és ha valaki segíteni akar, ezért megírja a véleményét, azt leoltják meg lepontozzák. A másik meg az, hogy fel van téve egy kérdés, és lehülyézik a kérdezőt, hogy ne kérdezzen ilyen hülyeséget. Az ilyen emberektől rosszul vagyok. Arról meg ne is beszéljünk, hogy a legtöbb ember mennyire nem tud fogalmazni és helyesen írni.
2010. jan. 3. 18:40
 28/35 anonim ***** válasza:
Sokat lehet itt olvasni, úgyhogy asszem ezen az oldalon vagyok a legtöbbet. Nem hinném hogy függő vagyok bár kitudja, sose gondolkoztam még ezen. Most néztem meg, benne vagyok az top 1500ban, de nem ezért vagyok itt, nem szoktam nézegetni.
2010. jan. 3. 18:52
 29/35 anonim ***** válasza:
Hát sztem is tök lényegtelen hanyadik vagy,bár azt legalább mutatja kb hányan használják az oldalt.
2010. jan. 3. 20:24
 30/35 anonim válasza:
én kb. 1 hete vaok itt...de máár szinte egesz nap megvan nyitva az oldal..es olvasgatok..nezegetek...valaszolgatok..stb :D total rakattantam xD
2010. jan. 8. 11:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!