Kreol bőrűek már mindjárt cigányok? Ma is le lettem a strandon cigányozva. Ki kérem magamnak.!
Én is kreol bőrű vagyok, elég rendesen barna a bőröm, de engem soha nem cigányoztak le!!!
Amúgyse érdekel más véleménye! :D
Tudom mit érzel. Én is párszor megkaptam, pedig nekem fehér a bőröm, csak a hajam meg fekete.
És akkor már mindjárt cigány az ember? Idióták...
Sajnálom, ezzel sajnos nem tudsz mit csinálni :( Az öcsém is kreol bőrű, ahogy apukám is, a tesómat sokszor nézték is már cigánynak. Mondjuk ő már csak röhög az egészen, nem veszi komolyan, inkább poént csinál belőle. Akkor szoktak nagy szemeket mereszteni, amikor bemutat másoknak, hogy én vagyok a nővére, mert én meg olyan fehér vagyok, hogy hihetetlen :)
Amúgy neked is azt tanácsolom, hogy ne törődj az ilyenekkel, ostoba emberek. Ez valami újfajta paranoia, ahogy látom, legalább is a butább emberek körében. Aki egy kicsit is sötétebb bőrű, az kapásból cigány. Pedig ez hülyeség. Vagy csak fogalmuk sincs róla, hogy nem csak a cigányoknak ilyen a bőrszínük, hanem sok más embernek is.
Nekem még nemmondtak ilyet, de valamiért érzem hogy annaknéznek.
a lábam( leginkább combom) meg a felsőtestem tökre fehér meg minden, de a karom az totál lebarnul. mintha tényleg "az" lennék... ez engem nagyon zavar, de legtöbbször nem akarok vele foglalkozni.
14/F
Nálam ez pont fordítva van.
Nagyon fehér a bőrőm, világoskék a szemem, és szőke a hajam. Úgy nézek ki, mint valami norvég, és Törökországban lakok. Állandóan Hófehérkéznek. Tököm kivan már, hiszen neki ébenfekete volt a haja!!!
Szóval nem jó kisebbségben lenni, semmilyen tekintetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!