Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kreol bőrűek már mindjárt...

Kreol bőrűek már mindjárt cigányok? Ma is le lettem a strandon cigányozva. Ki kérem magamnak.!

Figyelt kérdés
Teljesen kiakadtam.. Igaz hogy kreol bőröm van.. de attól miért kell lecigányozni? Nekem nagyon elegem van.. Már mindent ki akartam próbálni hogy fehérebb legyen a bőröm.. vettem egy csomó citrom levet és abba fürödtem fél óráig állítólag hatásos..de semmi.. Családban is én vagyok egyedül kreol bőrű elegem van.. Köszönöm a válaszokat 18L
2011. júl. 11. 17:00
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Sajnálom engem is folyton lecigányoznak az a helyzet hogy nálunk elég sok cigány él és pont egy ilyen cigány férfi mondta rám .Egyet tehetsz nem foglalkozol vele .
2011. júl. 11. 17:04
 2/15 anonim ***** válasza:

Én is kreol bőrű vagyok, elég rendesen barna a bőröm, de engem soha nem cigányoztak le!!!

Amúgyse érdekel más véleménye! :D

2011. júl. 11. 17:09
 3/15 anonim válasza:
59%

Tudom mit érzel. Én is párszor megkaptam, pedig nekem fehér a bőröm, csak a hajam meg fekete.

És akkor már mindjárt cigány az ember? Idióták...

2011. júl. 11. 17:10
 4/15 anonim ***** válasza:
59%
Engem a vezetéknevem alapján szoktak cigánynak nézni (bár szerintem nem is olyan), de miért érdekelne, ki mit gondol? Egyszer majdnem nem kaptam meg egy munkát emiatt, az azért kellemetlen volt, de szerintem az is csak a munkaadót minősíti.
2011. júl. 11. 17:14
 5/15 anonim ***** válasza:
41%
Na, eddig csak a munkanélküliek, segélyezettek voltak cigányok.Már a fekete hajúak is, meg a kreol bőrűek?Akkor most már értem, milyen alapon terjedt el, hogy sok "cigány" van az országban.
 6/15 ava87 ***** válasza:
75%

Sajnálom, ezzel sajnos nem tudsz mit csinálni :( Az öcsém is kreol bőrű, ahogy apukám is, a tesómat sokszor nézték is már cigánynak. Mondjuk ő már csak röhög az egészen, nem veszi komolyan, inkább poént csinál belőle. Akkor szoktak nagy szemeket mereszteni, amikor bemutat másoknak, hogy én vagyok a nővére, mert én meg olyan fehér vagyok, hogy hihetetlen :)

Amúgy neked is azt tanácsolom, hogy ne törődj az ilyenekkel, ostoba emberek. Ez valami újfajta paranoia, ahogy látom, legalább is a butább emberek körében. Aki egy kicsit is sötétebb bőrű, az kapásból cigány. Pedig ez hülyeség. Vagy csak fogalmuk sincs róla, hogy nem csak a cigányoknak ilyen a bőrszínük, hanem sok más embernek is.

7/15 anonim válasza:
100%
Tudod akinek nem inge ne vegye magára.
2011. júl. 11. 17:19
 8/15 anonim ***** válasza:
59%

Nekem még nemmondtak ilyet, de valamiért érzem hogy annaknéznek.

a lábam( leginkább combom) meg a felsőtestem tökre fehér meg minden, de a karom az totál lebarnul. mintha tényleg "az" lennék... ez engem nagyon zavar, de legtöbbször nem akarok vele foglalkozni.

14/F

2011. júl. 11. 17:21
 9/15 anonim ***** válasza:
6%
szerintem ne törődj vele. nekem nagyon bejönnek a kreolbőrű lányok! mondhatnám úgyis, hogy a legszebb lányok kreolbőrűek. meglátok egyet és olyan érzésem van, hogy legszivesebben kinyalnám;)
2011. júl. 11. 17:22
 10/15 anonim ***** válasza:
59%

Nálam ez pont fordítva van.

Nagyon fehér a bőrőm, világoskék a szemem, és szőke a hajam. Úgy nézek ki, mint valami norvég, és Törökországban lakok. Állandóan Hófehérkéznek. Tököm kivan már, hiszen neki ébenfekete volt a haja!!!

Szóval nem jó kisebbségben lenni, semmilyen tekintetben.

2011. júl. 11. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!