Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kreol bőrűek már mindjárt...

Kreol bőrűek már mindjárt cigányok? Ma is le lettem a strandon cigányozva. Ki kérem magamnak.!

Figyelt kérdés
Teljesen kiakadtam.. Igaz hogy kreol bőröm van.. de attól miért kell lecigányozni? Nekem nagyon elegem van.. Már mindent ki akartam próbálni hogy fehérebb legyen a bőröm.. vettem egy csomó citrom levet és abba fürödtem fél óráig állítólag hatásos..de semmi.. Családban is én vagyok egyedül kreol bőrű elegem van.. Köszönöm a válaszokat 18L
2011. júl. 11. 17:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
65%
engem is cigányoztak már le :S szép barna színem van és néha szolizok...és már volt hogy megkaptam idszkoban h büdös c*gány....és közelében sem vagyok azoknak..-.-..elkell engedni a füled mellett:)...és legyél rá büszke hogy szép kreol szined van és nem kell azért küzdened hogy szép színed legyen:))
2011. júl. 11. 17:36
 12/15 anonim ***** válasza:
és a fiukkal mi a helyzet, akkor ha a napon nagyon lebarnultak, de amúgy tökre fehérek? meg lehet különböztetni az alap barna cigány bőrtm és a lebarnult bőrt?(mert nekem eléggé le van barnulva...):(
2011. júl. 11. 18:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem is viszonylag sötét a bőröm, sosem cigányoztak le komolyan, csak poénból, de ha komolyan tenném, akkor is szarnék bele, mert nem vagyok rasszista, a cigányokkal sincs bajom, csak azokkal akik g.eciznek velem.
2011. júl. 11. 18:35
 14/15 anonim ***** válasza:

17:24 Egyáltalán nem vagyok "kutyafattya", ahogy te sem egy helyesírás tudós.

17:33 Szerinted egy "szar ember, egy hontalan, hazaáruló senkiházi" mennyivel rosszabb az olyan rasszista állatoknál, mint amilyen te vagy?

2011. júl. 11. 18:45
 15/15 anonim ***** válasza:
18:45 Egyáltalán nem vagyok rasszista! De büszke vagyok, hogy Magyarnak születtem, de ettől függetlenül nem ítélek meg semmilyen népcsoportot!
2011. júl. 11. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!