Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Gyakorikérdés-függő lettem!...

Gyakorikérdés-függő lettem! És ti?

Figyelt kérdés
Naponta egy órát minimum itt töltök, minden éjjel várom, mennyit ugrok a toplistán! Vettem ma egy sört, hogy megiszom, ha bekerülök az első kétezerbe. (ma várható) Normális ez?Ha te is függővé váltál, írj! Mindenkit felpontozok!
2009. dec. 29. 22:08
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
82%

első vagyok: nekem is van kérdéslistám :D

és még azért is szeretem ezt a gyak.kérdés.hu-t mert látom más emberek hogyan gondolkodnak dolgokról, mik a problémáik stb. tehát olyan emberismeretszerűség.

2009. dec. 29. 22:24
 12/35 anonim ***** válasza:
86%

Nagyon sokszor itt vagyok, írok, pontozok, válaszolok, nagyon ritkán kérdezek. Most néztem, az első 50-ben benne vagyok.

Óvatosan azért, legyen normális életed is. :)

20/L

2009. dec. 29. 22:46
 13/35 anonim ***** válasza:
82%
6000-ig mentem 0-ról egy hét alatt. Innen már jóval lassabb. Ennyi időm pedig nincs. Minden nap megnézem a lényeget, az aktualitásokat és a számomra érdekeseket, majd legvégül a válasz nélkülieket. Segítek ahol tudok és ez a lényeg. De ha te rákattantál, akkor hajrá!!
2009. dec. 29. 22:50
 14/35 anonim ***** válasza:
72%
Én már akkor függővé váltam, amikor még nem is regisztráltam.
2009. dec. 30. 08:29
 15/35 anonim ***** válasza:
70%

tavaly ilyenkor függő voltam, de nem magáért az oldalért, hanem a kisbabás-anyukás részleg miatt :) annyira vágytam egy kisbabára, hogy egész nap ezeket a kérdéseket olvastam... ma már nem, mert rájöttem, hogy akárhogy foglalkozom a témával, a körülményeim még nem megfelelőek egy kisbabához és legalább 5-6 év kell még, hogy azok legyenek :(

20/L

2009. dec. 30. 10:51
 16/35 Hintalow ***** válasza:

A toplistán nem szoktam nézegetni, mert nem érdekel.

Nem minden témakörben nézegetem-válaszolok a kérdésekre, csak abban ami érdekel.

Mivel 1-2 naponta végignézem a témaköröket amik érdekelnek, így nem sokat ülök elötte, mert nem gyűlik fel olyan sok kérdés.

2009. dec. 30. 16:02
 17/35 anonim ***** válasza:

Én naponta legalább 2-3 órát :S

21/f

2010. jan. 2. 14:15
 18/35 anonim ***** válasza:

Én is kb. felnézek pár óránként megnézni a kérdéseket..-egy nap olyan 5-6*.

Most a toplistán 300körüli helyen vagyok és elég nehéz "továbbjutni":'D

2010. jan. 2. 15:58
 19/35 anonim ***** válasza:

én is sokat vagyok fenn.

tényleg jó, hogy sokat lehet segíteni, és sokmindent tanulni.

de rengeteget lehet röhögni is.

általában a napiszarral és a puruttyával egyszerre nyitom meg a gyakorikérdéseket, aztán ittragadok, és komolyabb témáknál is elidőzöm.

2010. jan. 2. 16:28
 20/35 anonim ***** válasza:
kb két hete vagyok függő,ma éjszaka még arról is álmodtam,hogy épp válaszolok!Nem egészséges,de sokat tanulhatsz itt..
2010. jan. 2. 18:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!