Gyakorikérdés-függő lettem! És ti?

első vagyok: nekem is van kérdéslistám :D
és még azért is szeretem ezt a gyak.kérdés.hu-t mert látom más emberek hogyan gondolkodnak dolgokról, mik a problémáik stb. tehát olyan emberismeretszerűség.

Nagyon sokszor itt vagyok, írok, pontozok, válaszolok, nagyon ritkán kérdezek. Most néztem, az első 50-ben benne vagyok.
Óvatosan azért, legyen normális életed is. :)
20/L

tavaly ilyenkor függő voltam, de nem magáért az oldalért, hanem a kisbabás-anyukás részleg miatt :) annyira vágytam egy kisbabára, hogy egész nap ezeket a kérdéseket olvastam... ma már nem, mert rájöttem, hogy akárhogy foglalkozom a témával, a körülményeim még nem megfelelőek egy kisbabához és legalább 5-6 év kell még, hogy azok legyenek :(
20/L

A toplistán nem szoktam nézegetni, mert nem érdekel.
Nem minden témakörben nézegetem-válaszolok a kérdésekre, csak abban ami érdekel.
Mivel 1-2 naponta végignézem a témaköröket amik érdekelnek, így nem sokat ülök elötte, mert nem gyűlik fel olyan sok kérdés.

Én naponta legalább 2-3 órát :S
21/f

Én is kb. felnézek pár óránként megnézni a kérdéseket..-egy nap olyan 5-6*.
Most a toplistán 300körüli helyen vagyok és elég nehéz "továbbjutni":'D

én is sokat vagyok fenn.
tényleg jó, hogy sokat lehet segíteni, és sokmindent tanulni.
de rengeteget lehet röhögni is.
általában a napiszarral és a puruttyával egyszerre nyitom meg a gyakorikérdéseket, aztán ittragadok, és komolyabb témáknál is elidőzöm.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!