Mit éreznél, ha (. )?
- keresztény vagy és egy meleg pár menti meg az életed?
- távolságot tartasz a romáktól, de egy új, kulturáltan kinéző roma szomszédod barátkozni szeretne veled?
- valaki, aki bántott téged, és sok dologban mindig is rosszabb volt nálad, hirtelen fölülmúl téged?
- ateista vagy és egy hívő, akit alig ismersz, segít neked valamiben. Tettét pedig Jézusra hivatkozva indokolja meg.
- európai kultúrában nőttél fel, az anyósodtól pedig a Koránt kapod a születésnapodra?
- európai kultúrában nőttél fel, a gyerekeidet is Európában neveled, és a fiad kijelenti, hogy buddhista akar lenni?
természetesen csak azokra az állításokra válaszolj, amiket el tudsz képzelni. Tehát ha például nem vagy keresztény, akkor az elsőre nem kell válaszolni. A kérdést pusztán kíváncsiság vezérli, ki mit érezne egy egy ilyen helyzetben. Nem szándékozom statisztikát készíteni :)

1. Megköszönném a kedvességüket.
2. Illedelmesen viselkednék, de valamennyi távolságot tartanék, amennyiben valóban nagyon kulturálatlan kinézetű.
3. Rosszul esne, féltékeny lennék és irigy is valószínűleg.
4. Elfogadnám az indoklást+köszönöm.
5. Megköszönném és felraknám a polcra. Belenéznék, amennyiben érthető, érdekelnek más kultúrák, másként gondolkodók.
6. Jól van fiam, szíved joga megválasztani, hogy mit tartasz követendőnek.
+Mit tennél ha nem lenne itthon csoki, de nagyon ennél és ilyenkor már bolt sincs? Bámulnám a gyakorit. Vágyakozva.
XDDDD
ezért már megérdemelnél egy csokit

1. Megfosztottak a mennybejutástól. És különben is, a kereszténység előírja a kivégzésüket. Egy kővel két madarat.
2. Mármint az illető most homokos, vagy elég kitartó és lesz belőle valami hasznom is?
3. Legszívesebben bemosnék neki.
4. Öreg, ha nem próbálsz kinyírni, nekem mindig jól jön két dolgos kéz.
5. Jó lesz a polcra a többi "dísznek van" könyv mellé, mint Encyclopedia Britannica, Kertész Imre könyvek, miegymás.
6. Nekem tökmindegy, de lécci a gyerekedet te se vigyed szektázni nagykorúság előtt!
PS: nem vagyok keresztény, de el tudom képzelni a szitut. Nem látok összefüggést.

1) Nem vagyok vallásos.
2) Távolságtartó maradnék. Azzal őt sem sértem és magamat sem teszem ki semmilyen kockázatnak. Ha nem tetszik, elköltözhet.
3) Baromi rosszul, szerencsétlennek érezném magam.
4) A segítségét megköszönném. Az indoklása meg nem sokat számít. A lényeg a tett.
5) Jelzés értékűnek venném. Hasonló megfontolásból adnék neki valamilyen tudományos könyvet. Okosodjon egy kicsit ő is!
6) Sanyika! Menjél aludni!!! :D
Egyébként ha elég érettnek tartom már az ilyen döntéshozatalhoz, bizonyára ráhagynám.

1. Hálás lennék.
2. Ha szimpatikus, akkor barátkoznék vele, fontos a jó szomszédi viszony. Ha nem szimpatikus, akkor távolságot tartanék.
3. Igyekszem kinőni a versenyzést, és próbálok mindent úgy felfogni, hogy nem kell mindenben a legjobbnak lennem. Ezt ismételgetném ebben a helyzetben is, míg el nem hiszem.
4. Nem érdekelne, hálás vagyok, hogy segített és megköszönném neki ezt. Ha nagyon Jézusozik, Jézusnak is megköszönném. Egye fene.
5. Örülnék neki, mert alapvetően nem hiszem, hogy találkoznék a Koránnal.
6. Az ő döntése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!