Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mit éreznél ebben a helyzetben?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit éreznél ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Mit éreznél, ha a férjed/életed párja most elédállna azzal, hogy másba szerelmes és köszöni szépen, de elég volt számára a közös élet Veled? És most kérlek ne gyere azzal, hogy biztos lettek volna jelek, vagy hogy ez nem fordulhatna elő, mert a férjed egy olyan ember, aki előbb megbeszéli a gondokat stb. Tegyük fel, hogy mindent rendben találtál, semmi jel nem mutatott erre. Csak gondolj bele... Mit éreznél, ha most ezzel szembesülnél? Mit tennél?

2014. ápr. 22. 17:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
98%
Ez velem megtörtént. És igenis, voltak jelek, csak én nem vettem észre. Amúgy azóta újranősült, mi azonnal elváltunk (értsd egy nap gondolkodási időt adtunk magunknak, majd megbeszéltük és gyakorlatilag 2 nap múlva szétköltöztünk, papírokat elintéztük, ennyi). Én nem könyörgök senkinek, aki nem akar velem lenni. Én is megtaláltam a mostani férjem, és most már tudom, abban a kapcsolatban mi volt az én felelősségem, mi a férfié, nem követem el azokat a hibákat még egyszer, de az elvárásaim is nőttek. Most boldog vagyok.
2014. ápr. 22. 18:06
 2/13 anonim ***** válasza:
53%
Ne haragudj, ilyen döntés nem születik egyik napról a másikra.
2014. ápr. 22. 18:09
 3/13 anonim ***** válasza:
97%

Nem volt a férjem,de megtörtént ugyanez. Én tényleg figyelek a kisebb jelekre is, mindig rákérdezek,ha úgy érzem valami baj van, de mégse tűnt fel nála semmi. Egyik este még a közös jövőt tervezgette(én sose hoztam fel ezt a témát,mert 19 voltam csak), majd a következő nap szakított,azzal,hogy kiszeretett belőlem. 2 napra rá együtt láttam egy közös ismerősünkkel,hétvégén már "hivatalosan" is együtt voltak.

Összetörtem teljesen. Azt hittem sose fogom túltenni magam,4 évet töltöttünk együtt.Aztán lassan jobb lett, újra eljártam társaságba, megtaláltam a régi barátaim, szereztem újakat. Megtaláltam a mostani párom és élem az életem boldogan. Így utólag szerencsésnek érzem magam,hogy nem maradtam mellette.

2014. ápr. 22. 18:09
 4/13 anonim ***** válasza:
96%
1-es meglátásai és gondolkodása követésre méltó.
2014. ápr. 22. 18:11
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Még férjemmel ez van. Ő még kétlaki életet él, itt is van hétvégén, ott van hétközben, gyerekezik, elvan mint befőtt itt, ott meg a tök tudja. Néha beszélgetünk, máskor egymáshoz se szólunk...

Majd a válásnál rendezik, hogy kinek mennyi ideje kötelezettsége van a gyerekekkel, és akkor lesz jó végleg.

Javul a depim, kezdek jobban lenni.

(voltak jelek, de mire elővettem volna elcsitította az aggodalmaim, sőt fél éve azt hittem javulunk, ha nem is úgy mint a gyorsvonat, de Róma sem egy nap alatt épült)

2014. ápr. 22. 18:11
 6/13 meme23 ***** válasza:
58%
Kettesnek igaza van, gondolom azért pontoztátok le.
2014. ápr. 22. 18:14
 7/13 meme23 ***** válasza:
60%
Tizenéveseknél még elhiszem, hogy nem lát a szemétől, na de felnőtt nők?
2014. ápr. 22. 18:15
 8/13 anonim ***** válasza:
94%
Huh nehez kerdes. Szerenxsere nem voltam meg ilyen helyzetben. Remelem nem kerul ra soha sor. De ha megis tuti osszetornek lelkileg egy jo idore. Mivel van egy kozos gyerekunk osszekotne minket. Megprobalnam helyrehozni, de magamat ismerve nem tudnek olyan eros lenni h na akkor tessek mehetsz. Kernem h gondoljon a multunkra, vagy mondja el mi a gond, vagy a masik mirol jobb, adjon magyarazatot. Ha ezek utan is menni akarna nem tudnek mit tenni ugyis menne. Biztos h hosszu idore kiborulnek de idovel csak tullepnek rajta. De igy belegondolva most huuu angyon rossz lenne.
2014. ápr. 22. 18:17
 9/13 anonim ***** válasza:
92%

Mit éreznék? Ott halnék meg! Legalábbis a lelkem!

Mit tennék? A mai eszemmel azonnal sarkonfordulnék és amilyen gyorsan lehet elmennék egy olyan helyre ahol üvölthetek,sírhatok,őrjönghetek és senki nem lát! Aztán mikor kitomboltam magam akkor elgondolkoznék és csak utána beszélnék vele!De csak azért,mert nagyon szeretem és nem akarnám hirtelen felindulásból bántani,mert nem érdemli,érdemelné meg még akkor se ha beleszeretne másba és el akarna hagyni!Szavakkal sokkal nagyobbat és mélyebbre lehet ütni és ilyen esetben az ember mondana mindenfélét ami éppen jön!

2014. ápr. 22. 18:17
 10/13 anonim ***** válasza:
93%
Intézném a B terv megvalósítását, legkésőbb másnap elmennék.
2014. ápr. 22. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!