Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreznél, ha a volt férjed/feleséged napokkal a válás kimondása után komoly vagyonhoz jutna?
Semmit moit szólnék. Nyert a lottón akkor örüljön, más komoly vagyon gyarapodást nem tudok elképzelni, de erre is kicsi esély van.
Örökség meg mindig is különvagyon marad, az meg nem is számitana.
Ha már odáig jutottunk, hogy válunk, nem kellene a pénze.
De az megfordulna a fejemben, hogy a volt párom nem intézkedett e az ügyben, hogy csak a válás kimondása után kapja meg a pénzt...
Az én jóvoltamból jutott a milliókhoz, én tettem valami hasznosat korábban, aminek most érkezett meg a haszna??? Nem? Szóval ha nem, akkor mi közöm is hozzá???
Amúgy is elég beteges dolog ez a szó szerinti felezés. Értelmes ember tudja miért dolgozott meg ő maga, és nem fogja íly módon kifosztani a másikat, ha a másik mégis többet hozott haza, többet dolgozott...
Ha örökségből jutna komoly vagyonhoz exfeleségem, akkor azon nagyon nem rágódnék, mert az úgyis különvagyon, és csak azért, hogy megossza velem az abból származó jólétet nem élnék együtt olyan nővel, aki már nem kell, ha meg ő dobott ki, akkor nincs értelme ezen töprengeni.
Ha viszont lottón nyerné, akkor azért nyomozni kezdenék utána, hogy ez nem-e egy régebbi házasságunk alatti eltitkolt nyeremény volt, mert annak törvényesen járna a vele, nem-e ezért rakott ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!