Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit éreznél, ha a volt férjed/feleséged napokkal a válás kimondása után komoly vagyonhoz jutna?
A lottónyereményre való igényemet én úgy értettem, hogy kb. a következő helyzet állna fenn:
Együtt vagyunk, nincs semmi különösebb jele, hogy ő rosszul érzi magát velem, majd egyszer csak hirtelen bejelentené, hogy költözik és válunk, majd a válás után megtudnám, hogy nyert, és az orrom alá dörgölné. Ez esetben nagyon gyanús lenne, hogy csak a nyeremény miatt vált, és lehetőséget látott, hogy a pénzzel kap egy fiatalabb nőt maga mellé, így azért szerintem jogosan bosszantana a dolog...
"Pályázaton nyert kutatási célokra."
Végül is járna Neked is! Hiszen te kutatod, hogy honnan van pénze... ;D
Szóval igazából az bánt, hogy eddig nem foglalkozott veled, mert dolgozott, de egy kanyi vasa sem volt. Most, hogy jobb jövedelme lesz neki, nem fordított volna rád több időt, hiszen a kutatási munkák nem fix munkaidősek.
Így is, úgy is elváltál volna, nem? Csak ugye jobban érezted volna magad egy kicsivel többel a vagyonkegosztásnál. Hát tudod, ezért többet kellett volna lehúzni mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!