Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen mintát ad a fiataloknak...

Milyen mintát ad a fiataloknak az, hogy egy szakállas nő nyeri a legismertebb európai közszolgálati tévés dalfesztivált?

Figyelt kérdés

Én csak a képét néztem meg az illető "hölgynek", és gyorsan undorral elfordultam. Én ezt legfeljebb 18-as karikával mutogatnám annak, aki igényt tart rá. De ezt nézik a családok, kis és nagyobb gyerekek egyaránt. Nem az a baj, hogy jelen van, hanem hogy fő műsoridőben, teljesen normális jelenségként van jelen. Vagy nem jól látom?

[link]

2014. máj. 11. 10:34
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Érdekes szempontok vannak szinte minden válaszban, így már árnyaltabban látom az ügyet, bár a véleményem alapvetően nem változott. Hozzám a 3. és az 5. válasz áll a legközelebb. Arra nem is gondoltam, amit az 5. felvetett, hogy ez egy szenzációhajhász, polgárpukkasztó provokáció. Azt hittem, hogy ilyesmi egy tekintélyes európai médiaintézménytől távol áll.

És itt van még egy vélemény, szintén nem túl hízelgő:

[link]

2014. máj. 11. 11:55
 12/16 anonim ***** válasza:
59%
Azért én Mercuryt nem igazán hasonlítanám ehhez a szarhoz.
2014. máj. 11. 12:08
 13/16 anonim ***** válasza:
18%

Azért ne hasonlítsuk már ezt a korcsot Freddie Mercury-hoz! Meleg volt, kész, de ezzel együtt normális.

De ez a se férfi, se nő véglény nem érdemli meg, hogy éljen. Az ilyeneket ki kéne végezni.

(Arról nem is beszélve, hogy előadóművészként se sértsük már meg a fantasztikus Freddiet, hogy ezt a fahangú senki hozzá hasonlítjuk.)

2014. máj. 11. 12:10
 14/16 anonim ***** válasza:
77%

Minthogy végignéztem s végighallgattam a tegnap esti dalfesztivált, hozzátenném:

1. nem a "Conchita" nevű szakállas travi dala volt a legjobb, a ruhától függetlenül sem tetszett volna, gyenge volt

2. biztos vagyok benne, hogy a szavazás politikai jellegű volt....és nem művészeti érték szerinti, kezdve az első szavazatával, amikor Görögországtól 12 pontot kapott...aztán Magyarországtól 10-et

3."Conchita" travi amikor interjút készítettek vele a show végén megfogalmazott egy fenyegetést ! Valami olyansmi volt, hogy most már semmi és senki nem állíthatja meg az előretörésüket ! Nos, ez a Eurovízió üzenete.

2014. máj. 11. 14:37
 15/16 A kérdező kommentje:
Ettől a riasztó üzenettől tartok én is, bár nem láttam.
2014. máj. 11. 14:58
 16/16 rajcziz ***** válasza:
87%
Úgy tesztek, mint ha az Eurovízió valaha is a zenéről és a dalok művészeti értékéről szólt volna... Az egész egy nagy giccsparádé, ahol politikai alapok döntenek, persze egy-két kivételtől eltekintve. A riasztó üzenetet pedig hallgassátok meg még egyszer.
2014. máj. 11. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!