Milyen mintát ad a fiataloknak az, hogy egy szakállas nő nyeri a legismertebb európai közszolgálati tévés dalfesztivált?
Én csak a képét néztem meg az illető "hölgynek", és gyorsan undorral elfordultam. Én ezt legfeljebb 18-as karikával mutogatnám annak, aki igényt tart rá. De ezt nézik a családok, kis és nagyobb gyerekek egyaránt. Nem az a baj, hogy jelen van, hanem hogy fő műsoridőben, teljesen normális jelenségként van jelen. Vagy nem jól látom?
Ő nem nő - legfeljebb annak érzi mgát.
Viszont ma már ha egy filmben 1 másodpercig látszik egy nő egyik melle, félig - az már 18 éven felüli lesz.
Magyarán egy 18 év alatti fiú még egy női mellet sem láthat a tv-ben.
Teljesen kifordult a világ, szerintem.
Egy előadóhoz a hangja ÉS a kinézete is hozzátartozik.
Ha kifordul tőle a belem, akkor lehet akármilyen hangja is.
Minek kéne ebből problémát csinálni?
Ha a gyerekeddel sétálsz az utcán és szembejön veled, akkor nem rakhatsz rá semmilyen cenzúrát, mert ott van testközelben.Nem baj, ha a 18 év alattiak megismerkednek ezzel a dologgal, a szülő feladata, hogy segítsen a helyén kezelni a dolgot a gyerekeknek.Az, hogy normális-e, vitatható, de nem az a megoldás, hogy inkább nem mutatok meg semmit, merthogy gyerekek is nézhetik.
Rosszul látod. Nem az a baj, hogy jelen van, még nem is az, hogy főműsoridőben. A gond ott kezdődik, ahogy kihasználják. Egy tárgyként, egy eszközként, afféle polgárpukkasztásként (pedig feltételezem, ő komolyan gondolja a nemi identitását). Az ő élete, úgy éli le, ahogy akarja, normálisként pedig kezelhetik ugyan, de az emberek jelentős része nem fogja annak tekinteni, akárhogy is próbálnak minket ezzel "rémisztgetni".
Az, hogy milyen mintát ad, teljesen mindegy. Az Eurovízió nívóját ismerve, egy év múlva a kutya sem fog emlékezni rá. De az se megoldás, hogy eltitkoljuk, nem mutatjuk. Az már elég rossz mintával szolgálna.
@11:28
Ugye te Zámbó Jimmyt sem tudtad élvezni? :-DDD
Menjen a rádióba, ott a helye.
Mercury pedig normálisan nézett ki, azért lett sikeres.
Jimmy lemezen remek volt, filmen nem néztem. Nem rajongok a horrorért.
Akinek a hangja jó, használja azt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!