2/6 anonim válasza:
Nem
Ha ismernéd a balkáni népek habitusát, akkor nem akarnál ujjat húzni a szerbekkel.
3/6 anonim válasza:
Minden lehetséges, már párszor átrajzolták Európa térképét. Csak azzal kell vigyázni, hogy ne megint minket osszanak fel.
4/6 anonim válasza:
Nem. Minek legyen tobbsegeben szerbek laknak ott meg bosnjakok, horvatok magyarok csak kevesen, a tobbi nephez kepest.Amugy meg ugy gondolom h a legtobb ottani magyar is jol erzi magat szerbiaban es nem akarna valtozast ugy hogy nem is lenne ertelme, meg csak ujabb haborukhoz vezetne A HABORUKBOLMEG MAR ELEG VOLT!!!!
5/6 A kérdező kommentje:
Szerintem elég rosszul gondoljátok,hogy tele van szerbel,bosnjákkal,horváttal stb..Az 1 dolog hogy határos azokkal az országokkal DE minden felmérés azt mutatja hogy VAJDASÁGBAN a sok a magyar és azértis van az hogy már külön mondják h Szerbia meg Vajdaság mert lassan szétválik szerintem ,de lehet hogy elég furcsa hogy pont én mondom ezt aki Vajdasági-MAGYAR még szerbül sem tudok. Adán élek. ez most lényegtelen de vannak szemtelen szerbek meg vannak jó-normális szerbek .
2014. jún. 9. 20:23
6/6 A kérdező kommentje:
Vajdaságban inkább normálisak élnek,mint lejjeb Szerbiában.
2014. jún. 9. 20:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!