Miért nő Budapest népessége, ha Magyarországé viszont csökken?
Figyelt kérdés
2012. aug. 26. 00:07
1/3 anonim válasza:
Mert a jobb megélhetés reményében folyamatosan költöznek Budapestre az emberek.
2/3 anonim válasza:
Mert külföldről és vidékről egyaránt sokan költöznek a fővárosba.
3/3 anonim válasza:
Budapesten még mindig könnyebb állást találni, mint sok másik, akár nagyvárosban. Én pl. megyeszékhelyen lakom, de katasztrofális a helyzet, ami a munkahelyeket illeti. Egyszer már megtettem, hogy felköltöztem a fővárosba, rögvest lett is munkám. Később visszajöttem, most tanulok, de diploma után nagy valószínűséggel ismét Bp felé veszem az irányt, hogy legyen munkatapasztalatom, utána meg majd megyek külföldre.
Ezen kívül más területeken is több a lehetőség a fővárosban. Mondjuk ez marhára bosszant is sokszor, de a legtöbb kulturális és szórakozási lehetőség Budapesthez köthető, máshol alig van valami. Legalább is ha összehasonlítjuk őket egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!