Irnál cigányokkal való pozitiv tapasztalataid?
Figyelt kérdés
Már ha van sajnos én ilyet nem tapasztaltam!2014. ápr. 25. 10:13
11/15 anonim válasza:
Ismertem egy szerszámboltban dolgozó cigány férfit, aki vagy 10 éven át biztosan rendesen, segítőkészen, normálisan viselkedett. Már régóta nem láttam sehol, de így eszembe jutott.
Régi emlék még az is, hogy egy cigány srác megvédett egy szerencsétlen kis gyíkarcot egy nagyobb, idősebb sráctól.
Meg ismerek egy aranyos, dolgozó nőt is, valamint egy nem mindig törvényes utakon járó családot, akik viszont tőlünk még nem loptak, és köszönnek is nekünk.
Több pozitív emlékem nincs, bárhogy is kutatok a memóriámban, az összes többi negatív.
12/15 anonim válasza:
OKJ képzésen ült mellettem egy, normális volt, sajnos eddig tartott a lista
13/15 anonim válasza:
van olyan?pozitív? ha elmennének az országból.
15/15 anonim válasza:
Itt ismertem meg a barátomat. Rám írt nagyon normálisan és választékosan. A harmadik levélnél megkérdezte, zavarna-e, ha színes volna a bőre... Természetesen azt válaszoltam, nem a bőre színe számít, hanem az, hogy milyen embert takar az a bőr - alapjában véve nem volna gondom egy normális emberrel... 4 éve vagyunk együtt és nem bántam meg, sőt, talán a legjobb társam lett a volt barátaim között, pedig elég hányatott volt eddigi élete.. Igaz, én vagyok az első férfi az életében, de nem akar soha többé más férfit, hiszen jól megvagyunk mindenben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!