Mit csináljunk a cigányokkal? Kérem ne töröljék ez az igazság, demokrácia van. Minket leölnek a cigányok, nem beszélhetünk legalább itt hagy kérjek segítséget.
Sziasztok!
Rengeteg a cigány, utálom is őket.De nem mondom ki.
Tesiórán,az egyik cigány cselezett, én kirúgtam a labdát alóla erre lefeküdt és pofán rúgott, nagyon fáj még mindig.
A másik mielőtt valaki mondaná, miért nem védtem meg magamat, én 15 éves vagyok a cigány meg 17 éves.A terembe több volt a cigány mint a magyar, de sok nem is osztálytársam volt, hanem csak lógtak. Amikor nem jönnek be a terembe akkor lehet békésen játszani, de így más lesz a rend. Direkt belerúgnak a másikba, legjobb haveromnak eltörték a kezét , vagy megzúzták, a tesitanár be van fenyítve. Már jövőre nem lesz ennyi vagy 15-en maradunk , még sokat is mondtam az osztályban, nem erős iskola, nagyon gyenge kis tanulással 4-es 5-ös vagyok.
Lehet ,hogy én vagyok a hülye ,mert a kisebbségnek lehet, ha valaki cigány üthet vághat mi megkussoljunk. Önvédelem semmit nem ér ,mert 18 éves cigányok is voltak bent akik simán levernek mindenkit. Még mindig fáj a szám.
Máskor akinek berúgják a gólt az nyom 3 fekvőtámaszt, a cigány nem nyom hanem fejbe rúg egy osztálytársamat aki magyar, és segítenék neki felállni, mert látom szédül, ők meg még többször belerúgják a labdát. Én már ki szoktam állni, mert mindenit felrúgnak. Amikor lógnak akkor minden jó.
Az utolsó óráról mindenki ki lett zavarva , mert a cigányak úgy mint a csimpánzok, vagy mint a kutyák, olyan hangot adtak ki , mondta a tanár, hogy takarodjatok ki, mindenki. Pedig sok órán olyanok mint az állatok ,csak ezt a tanárt idegesítik.
Komolyan mondom rabszolga munkával létre kéne hozni egy vasútvonalat, kézi erővel és az összes cigányt halálra dolgoztatni.
Vagy én vagyok a hülye? A cigánynak lehet mivel kisebbség.
És ez milyen szokás ,hogy idegen majom hangot adnak ki a cigányok, és ezzel "beszélnek" egymással?
Hallom sokat órán az egyik ŐŐŐŐŐŐ a másik ŐŐŐEEHRRR
Meg amikor ugatnak VAU VAU VAUUUUUU , ez mi???
Nem tudom leutánozni. De hasonló csak hosszan,ez milyen nyelv? Ez a cigány nyelv?
Egyszerűen már utálom őket, bár semmit nem lopnak, de ez a viselkedés, olyan mint az őskorban.
Ne töröljék ez az igazság, cigányok ilyenek, had kérdezzek már én is. Tudom ,hogy a cigányokat védik, mintha jók lenének de nagyon rosszak.
Tehát a kérdés, hogy bírjam ki még velük egy évet???
Pedig megszoksz vagy megszöksz.
Ha még egy félévet kibírsz és a következő évben iratkozol másik iskolába akkor nem leszel év vesztes ez az egyik, a másik pedig, hogy ha ennyire nem bírod őket akkor - jó társaság ide vagy oda - hagyd ott ezt az alja iskolát!
Miért kellet áthelyezni a kategóriát?
Azért ,hogy ne lássák milyen a közkedvelt kisebbség a cigány? Itt úgy se látja senki, de úgy gondolják nem is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!