Mi az igazság a szoptatás alatt tartott fogyókúrával kapcsolatban?
Szia!Én is szoptatok 9 hós a picim.Nem ajánlják a fogyókúrát,stb a méregtelenítés miatt.De ajánlok valamit én tegnap kezdtem e szerint táplálkozni.Az a lényeg hogy több kalóriát adj le mint amennyit megeszel.Meg heti 2X járok baba-mama tornára.Remélem sikerülni fog!
Hányszor szopik még a kicsi?
Nekem is 1 éves a kisfiam, este és reggel kéri még a cicit, de nem lakik jól vele, ezért kér utána mást is. Ha a Tiéd is csak ennyit szopizik, akkor szerintem mehet a fogyókúra.
Hú most biztos le leszek pontozva, és ne haragudj meg kérdező, de rengetegen kibúvót keresnek a fogyókúra alól, azzal,hogy szoptatnak.
Én erre azt mondom,hogy meg kell nézni, hogy egy NORMÁL, nem koplaló, csak szénhidrát csökkentős diéta mellett, változik-e a tej mennyisége. Ha nem, akkor lehet csinálni.
Az edzőterembe több olyan anyuka jár, aki még szoptat. Ésszel sportolnak, kocognak, tekernek egy kicsit. Múltkor beszélgettünk erről, egyiknek sem apadt el tőle a teje.
De ha a sportot nem is, a diétát nyugodtan kipróbálhatod!
Egyetértek a legutolsó válaszokkal.
Még annyit hozzá, hogy kis lépésekkel kezdj, elégedj meg a kis eredményekkel is. Aztán ha úgy látod, se a tejednek, se a kisfiadnak nem árt, fokozatosan "erősítheted" a "fogyókúrát". De mindenképp több időt szánj rá, mint ha nem szoptatnál, mert a hormonok és globálisan az egész anyagcsere se (teljesen) úgy működik ilyenkor, mint egyébként. Figyeld magatokat és hajrá! :)
Sziasztok! KÖszönöm az összes hózzászólást! JAnuár 1-től kezdeném a fogyót, ha tényleg nem ártok ezzel, de nem tudom eldönteni, hogy a Gastoryal ZS111-es étrendje mennyire minősül drasztikusnak. Ezzel többet fogytam heti 1 kg-nál, lehet, hogy ez túlzás lenne. Belinkelek egy weboldalt, ha valakinek van ideje, kérem pillantson rá. Köszönöm nagyon!
Amit még erről tudni érdemes, hogy zsírégető lisztet használnak az ételek készítésénél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!