Szoptatás után mennyit híztatok?
Figyelt kérdés
2012. dec. 11. 16:57
1/6 anonim válasza:
20 kilót.
Mondjuk nem is figyeltem oda, most pedig kínlódok :(((
2/6 anonim válasza:
Én nem szoptatás UTÁN híztam hanem szoptatás ALATT mindhárom gyerekkel a meglévő pár plusz kilómra...mert féltettem a tejet és mindenáron sokáig akartam szoptatni, 1 évig sikerült kb. mindegyiket.
Utána kezdhettem a visszaformálódást:) de olyan jól sikerült hogy vékonyabb és izmosabb vagyok mint 20 évesen..
3/6 anonim válasza:
én szoptatás alatt 47 kilóra fogytam. (2 évig szoptattam, 54 kiloval lettem várandós, 66al mentem szülni) azért választottm el újra várandós vagyok. tehát 47 kilóról indulok, most 28 hetesen 55 vagyok, sokáig fogok szoptatni de nem szeretnék megint annyira lefogyni. 50-52 tökéletes lenne. 164 vagyok.
4/6 anonim válasza:
ti hogy csináltátok hogy hizzatok?
5/6 A kérdező kommentje:
Én kb 1 hónapja nem szoptatok, és csak úgy száguldoznak felfelé a kilók ... :( Pedig nem eszek többet, meg mozgok is, sokat sétálunk, meg este egy kis torna.
2012. dec. 11. 19:13
6/6 anonim válasza:
Én terhessèg alatt alig híztam, viszont szoptatàs alatt csak úgy jöttek fel a kilók. Kb. 15 kg.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!