Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Nem híztatok szoptatás alatt?...

Nem híztatok szoptatás alatt? Mit csináljak, hogy ne jöjjön rám olyan sok plusz kiló?

Figyelt kérdés

Ne értsetek félre, eszem ágában sincs fogyózni, mert az a legfontosabb hogy a babámnak legyen tej, csak érezhetően jönnek rám a kilók.Sokszor olyan éhes tudok lenni szoptatás után, hogy az nemigaz és ráadásul annyira kívánom a csokit, hogy sokszor úgy érzem rosszul leszek ha nem eszek valami édeset...A terhesség alatt szinte semmit sem híztam, most viszont igen.Ja és azért lenne jó valami tipp mert még csak 2és fél hónapos a babám, és még elég sokáig szeretném szopiztatni, de fogyózni nem fogok közben.

Nektek bejött valami?Van olyan nassolni való ami nem hizlal??:)Amúgy igyekszem egészségesen táplálkozni, csak még elég sok mindent nem ehetek, mert elég érzékeny a picikém gyomra.Már nem hasfájós, de nagyon nyűgös tud lenni, ha valami olyat eszek.

2011. jan. 2. 19:47
 1/5 anonim ***** válasza:

az édességet én is kívánom, de én fogyok.

viszont észrevettem, hogy ha csokit eszem,a babám másnap rengeteget bukik...

úgyhogy én pudingot, tejbegrízt szoktam enni, meg joghurtot.

2011. jan. 2. 21:15
 2/5 anonim ***** válasza:

Én 13 hónapja fejem a mellemet a kisfiamnak+anyatejleadó is vagyok.Havi szinten 25 litert visznek.

Elég sokat fogytam.25 kg-ot,így azt tanácsolták az ovosok,hogy lassan fejezzem be,mert rámegyek!Van aki meghízik van aki lefogy.Ez egyénileg változó!

2011. jan. 3. 11:20
 3/5 A kérdező kommentje:

havonta 25 liter tej jön le a melleidből???huuh az nagyon sok...akkor ezek szerint ez tényleg alkati dolog...sokan irigyeltek hogy nem híztam terhesség alatt, na tessék..:/

de még várom a válaszokat, hátha van valaki hasonló cipőben.

2011. jan. 3. 11:24
 4/5 anonim ***** válasza:
ha naponta eszel csokit akkor attol vagy ehes...az egekbe szokik az inzulinszinted amitol meg ehesebb leszel...ez egy ordogi kor amibol ki kell lepni...elso lepesben hanyagold a csokit...ha sikerul par napig kerulni akkor maris erzeni fogod hogy csokken az etvagyad...a csoki fuggoseget okoz ezert hulyen hangzik de piszok nehez lesz lemondani rola...a maodik lepes hogy sokszor egyel keveset es keruld a magas szenhidrat tartalmu eteleket...ez nem fogyokura ettol egeszsegesebben fogsz etkezni mint valaha...elo a gyumolcsokkel a zoldsegekkel a gabonavala tejtermekkel es foleg a husokkal...ezeket parold es ne hasznalj onteteket...a harmadik pedig a torna...nem azt mondom hogy irany az edzoterem mert ennek meg nincs itt az ideje de egy keves mozgastol meg nem lesz semmi baja a tejednek...pl:rekanak a kismamatornaja (nem csak terhesen lehet arra tornbnazni, idealis akkor ha kimeletesen akarsz mozogni)...normalis esetben szoptatas alatt fogyni kell...aki nem fogy az valamit rosszul csinal...a te estedben mivel nem hiztal terhesseg alatt mar az is eleg ha csak tartod a sulyod...ha elkezdenel fogyni az sem gond addig amig nem fogysz tobbet heti fel kilonal...sok sikert
2011. jan. 3. 12:09
 5/5 anonim ***** válasza:

11:20-as voltam.

Csak most van ennyi tejem.4 gyerekem van.Az első kettőnél egy csepp se volt.A harmadiknál 3 hónapig volt.Most meg sgyszerűen ömlik s nem akar elállni.Pedig már néha nem is bánnám,ha csökkenne.Biztosan ettől lett nekem a nagyfokú fogyás az orvosok is azt mondják.

2011. jan. 3. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!