Nem híztatok szoptatás alatt? Mit csináljak, hogy ne jöjjön rám olyan sok plusz kiló?
Ne értsetek félre, eszem ágában sincs fogyózni, mert az a legfontosabb hogy a babámnak legyen tej, csak érezhetően jönnek rám a kilók.Sokszor olyan éhes tudok lenni szoptatás után, hogy az nemigaz és ráadásul annyira kívánom a csokit, hogy sokszor úgy érzem rosszul leszek ha nem eszek valami édeset...A terhesség alatt szinte semmit sem híztam, most viszont igen.Ja és azért lenne jó valami tipp mert még csak 2és fél hónapos a babám, és még elég sokáig szeretném szopiztatni, de fogyózni nem fogok közben.
Nektek bejött valami?Van olyan nassolni való ami nem hizlal??:)Amúgy igyekszem egészségesen táplálkozni, csak még elég sok mindent nem ehetek, mert elég érzékeny a picikém gyomra.Már nem hasfájós, de nagyon nyűgös tud lenni, ha valami olyat eszek.
az édességet én is kívánom, de én fogyok.
viszont észrevettem, hogy ha csokit eszem,a babám másnap rengeteget bukik...
úgyhogy én pudingot, tejbegrízt szoktam enni, meg joghurtot.
Én 13 hónapja fejem a mellemet a kisfiamnak+anyatejleadó is vagyok.Havi szinten 25 litert visznek.
Elég sokat fogytam.25 kg-ot,így azt tanácsolták az ovosok,hogy lassan fejezzem be,mert rámegyek!Van aki meghízik van aki lefogy.Ez egyénileg változó!
havonta 25 liter tej jön le a melleidből???huuh az nagyon sok...akkor ezek szerint ez tényleg alkati dolog...sokan irigyeltek hogy nem híztam terhesség alatt, na tessék..:/
de még várom a válaszokat, hátha van valaki hasonló cipőben.
11:20-as voltam.
Csak most van ennyi tejem.4 gyerekem van.Az első kettőnél egy csepp se volt.A harmadiknál 3 hónapig volt.Most meg sgyszerűen ömlik s nem akar elállni.Pedig már néha nem is bánnám,ha csökkenne.Biztosan ettől lett nekem a nagyfokú fogyás az orvosok is azt mondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!