Lehet benne igazság?
:)
Aranyos vagy.
Nézd! Ha dicsérnek, és énektanárhoz jársz, aki még külön szólóztat is, akkor nyilván tudsz énekelni.
Ha nem tudnál, vagy nem érné meg foglalkozni a hangoddal, akkor a tanár sem vállalt volna. Most már csak további képzésre és helyes önértékelésre van szükséged. Fogadd el, hogy TUDSZ énekelni, és hogy valószínűleg egész jól. Ne a barátnődhöz hasonlítgasd magad, hanem magadhoz. Honnan indultál, hol tartasz. Hangképzésben, levegővételi technikában, stb. Az eredményeid eltölthetnek büszkeséggel, és erőt adhatnak ahhoz is, hogy bátran vállald a tudásod egyedül is.
Persze nem feltétlenül a megasztárt kell kitűznöd célul, vagy világsikereket, de ha már a környezetben élőknek örömet tudsz szerezni a daloddal, nyert ügyed van. Nagyon csodálatos dolog sztem örömet szerezni másoknak pláne ha számodra ez egyáltalán nem megerőltető.
:)
Ja az más. Neki kötelező szólóztatni, ha feletet. :DD
De ettől függetlenül: ő is kapott zenei képzést, meg tudja ítélni. Ha szeretnél kezdeni vmit ezzel a tehetségeddel, akkor kérdezz rá tőle, hogy szte érdemes-e. Ha csak a magad örömére énekelgetsz, akkor meg tök mindegy ki mit mond. Ha téged és a családod, meg a szomszédasszonyt boldoggá teszed vele, akkor akár lehet fals is a hangod, nincs jelentősége. :)
"A mi sulinkban nem osztályozzák az éneket, mindenki egyszerre énekel inkább örömzenélés az a háromnegyed óra. De van hogy egy dalnak én éneklem az összes versszakát a többiek meg a refrént és akkor olyan jó.. :)"
Az új énektanár minket sem osztályoz,csak öröm éneklés xd
:) mert nem is vagyok kamasz. Jó volt az az időszak is, de örülök, hogy rég túl vagyok rajta.
Egyébként ezt pozitív vagy negatív értelemben írtad? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!